SPORT — 21 octombrie 2014 at 11:42

Ulmeni, o amenintare pentru Manastirea

by

Sambata, Rapid Ulmeni a invins cu 1-0 pe Dunarea Gradistea si a urcat pe locul al doilea in clasamentul campionatului judetean destinat juniorilor A1. Unicul gol al partidei a fost marcat de catre Constantin Sile. Chiar daca echipa de seniori este „lanterna rosie” a Ligii Tractoristilor, micutii rapidisti doresc sa demonstreze ca la Ulmeni exista tineri talentati, care si-au propus ca la finalul acestui sezon sa devina campioni judeteni.
Distanta fata de ocupanta primul loc, Unirea Manastirea, este de numai doua puncte, iar intalnirea decisiva va avea loc peste doua etape, pe terenul formatiei antrenate de catre Gheorghe Stamelatos. In sezonul trecut, Rapid Ulmeni a invins la juniori, dar cele trei puncte au ajuns tot la Manastirea dupa o decizie a Comisiei de Disciplina.
In meciul de la Gradistea, Marian Ionita, antrenorul juniorilor de la Rapid, a inceput meciul in urmatoarea formula: Mitica – Stoica, Cojocaru, Vlad, Balea – Dragnea, Muratura, Sile, Andrei – Dinca, A. Ionita. Au mai jucat: Ghetu, Constantin, Derdu si Ene.

No Comments

  1. nu au sanse cei de la Ulmeni !

  2. 😉 mai vedem mai Nonel

  3. Rapid Ulmeni FTW (FOR THE WIN )

  4. Le da Manastirea cu terenul in cap :))

  5. poate invers Mihai