SPORT — 21 octombrie 2014 at 06:46

Dobre: "Nu mor caii cand vor cainii"

by

Dupa prima jumatate a turului, Inainte Modelu se afla pe locul 7 in clasamentul Seriei C2. Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu se afla inaintea formatiilor secunde ale cluburilor Dinamo Bucuresti si Otelul Galati, dar si peste Callatis Mangalia, echipa cu destul de multa experienta la acest nivel.
Viata in Liga a 3-a este totusi infinit mai complicata decat cea din campionatul judetean. Adversarii sunt mult mai puternici, iar cheltuielile mult mai ridicate. Vineri, la finalul jocului cu Delta Tulcea, scor 2-2, elevii lui Mourinho de Calarasi au primit doar jumatate din salariul pe luna septembrie. Nu este vorba despre vreo amenda! Conducerea clubului nu a reusit sa faca rost de mai multi bani, dar primarul Gheorghe Dobre a intrat in vestiar si le-a explicat jucatorilor ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza faptului ca unul dintre sponsorii echipei nu si-a putut onora angajamentul pe care si l-a luat la inceputul campionatului.
Acelasi Dobre le-a promis tuturor celor de la Inainte Modelu ca restantele vor fi achitate in cursul acestei saptamani, insa peste week-end au aparut informatii potrivit carora primarul ar fi obosit sa alerge in stanga si in dreapta pentru a face rost de bani, iar clubul condus de Victor Neagu nu mai are mult de trait. Gheorghe Dobre a infirmat insa totul. „Astea sunt zovonuri de la prietenii clubului. Nu mor caii cand voi cainii. Am destule javre care nu vor pe Inainte Modelu in Liga a 3-a. La Cluj-Napoca s-au intarziat salariile cinci luni si nu au mai fost probleme. La noi s-au intarziat trei zile si deja ni se canta prohodul”, a declarat primarul comunei Modelu.

No Comments

  1. Din pacate, nu cred ca prind sfarsitul campionatului.. Se vor retrage pt ca nu pot face fata la acest nivel. Aveti grija la domnu neagu ca trage echipa in jos prin caracterul lui.