SPORT — 16 octombrie 2014 at 06:40

Unirea Frasinet foloseste jucatori "pe fals"

by

Week-end-ul trecut a fost unul linistit in Liga Tractoristilor. Doar doua „dosare” au ajuns pe masa Comisiei de Disciplina din cadrul AJF Calarasi. Probleme deosebite nu au fost nici in Categoria Remorca. Cele mai importante decizii vizeaza contestatii formulate pentru jucatori utilizati pe fals. Dragalina a obtinut in cele din urma cele trei puncte dupa jocul de la Lehliu Sat, in vreme ce Ulmu si-a adjudecat victoria la masa verde dupa ce s-a demonstrat ca Frasinet continua sa foloseasca jucatori pe fals.
 
Steaua Lehliu Sat – Unirea Dragalina
Comisia de Disciplina admite contestatia formulata de Unirea Dragalina, constata refuzul jucatorului cu numarul 7 de la Steaua Lehliu Sat de a se prezenta in vederea legitimarii in urma contestaiei formulate, omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Unirea Dragalina, in baza art. 1.26 din RD al AJF.
Aplica sanctiunea avertisment echipei Steaua Lehliu Sat si penalitate financiara 200 lei pentru lipsa de interes in educarea jucatorilor. Comisia de Disciplina suspenda delegatul echipei Steaua Lehliu Sat, Dobre Sorin Florin, 6 etape si penalitate financiara 300 lei, in baza art. 2.3 din R.D. al AJF.
Jucatorul Costache Ionut Mihai, de la Steaua Lehliu Sat, se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Unirea Frasinet – Mostistea Ulmu
Comisia de Disciplina admite contestatia formulata de echipa Mostistea Ulmu, avand la baza depozitia observatorului meciului, a delegatului echipei Mostistea Ulmu si absenta jucatorului contestat si a oficialilor echipei Unirea Frasinet, anuleaza rezultatul din teren si omologheaza jocul cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Mostistea Ulmu, in baza art. 1.4 din RD al AJF.
Comisia de Disciplina suspenda delegatul echipei Unirea Frasinet, Sandu Marius, 6 luni si penalitate financiara 500 lei, in baza art. 1.4 din R.D. al AJF. Pentru lipsa de interes in educarea propriilor jucatori, coroborat cu dispozitiile art.5.1 din RD al AJF, echipa Unirea Frasinet se sanctioneaza cu avertisment si penaliatate financiara 300 lei.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
C.S.M. Oltenita – Steaua Radovanu
Jucatorul Dinca Ion, de la Steaua Radovanu, se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Avantul Luica – Viitorul Plataresti
Jucatorul Pavel Ionut Florin, de la Avantul Luica, se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Viitorul Curcani – C.S. Budesti
Jucatorul Bordeianu Nicusor, de la Viitorul Curcani, se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.
Jucatorul Paraschiv Ninel, de la C.S. Budesti , se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Avantul Pietroiu – Unirea Manastirea
Jucatorul Harbuz Victor,  de la Unirea Manastirea, se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1 .5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Atletic Dorobantu – C.S. Viitorul Curcani ( amanare)
Comisia de Disciplina respinge contestatia formulata de C.S. Viitorul Curcani ca fiind neintemeiata si nesustinuta. Constata neprezentarea delegatului contestatoarei la termenul solicitat de acesta si nedepunerea de documente in vederea sustinerii contestatiei. In baza art. 5.2, echipa C.S. Viitorul Curcani se sanctioneaza cu penalitate financiara 100 lei, pentru introducerea unei contestatii nejustificate.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

No Comments

  1. si cu jucatorii care au evoluat pe fals ce se va intampla?
    adica vor fi suspendati daca de la echipa lor?