SPORT — 15 octombrie 2014 at 10:25

"Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant"

by

Alerta la Calarasi. Echipa de handbal este pe ultima treapta a podiumului in Liga Nationala, iar autoritatile locale se tem ca nu cumva ca Dunarea sa termine campionatul pe un loc care sa ii permita participarea in cupele europene. Motivul? Pe Borcea nu sunt bani pentru deplasarile in strainatate.
Intr-un interviu aparut in editia de astazi a Gazetei Sporturilor, antrenorul Aihan Omer vorbeste despre ceea ce se intampla la Dunarea Calarasi, dar si despre planurile pe care le are cu echipa nationala, acolo unde l-a convocat si pe Alin Sania pentru meciurile cu Kosovo.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. 1.Este un inceput bun, dar e un drum lung si anevoios…important este sa termine pe un loc care sa asigure prezenta si anul viitor…in Liga Nationala si atunci se poate vorbi de o clasare pe podium.
    2.Sunt cateva companii multinationale in Calarasi…nu i-am vazut implicandu-se in sportul calarasean…au venit doar sa-si indese profitul in conturile din tarile mama…Ma gandesc la o crestere a taxelor locale pentru acesti SMECHERI….asa usurel fara sa-si dea seama…