SPORT — 14 octombrie 2014 at 09:48

Bumbac a ramas cu sase etape

by

La 19 septembrie, in cadrul etapei a patra din Seria C2, Dunarea Calarasi a pierdut cu 2-1 meciul de pe teren propriu, cu Delta Tulcea, una dintre contracandidatele la promovarea in Liga a 2-a. La acea partida, Constantin Bumbac a primit direct cartonasul rosu dupa ce a scuipat un adversar. Comisia de Disciplina a FRF a decis sa-l suspende pe aparatorul calarasean pentru sase etape, iar conducerea gruparii „galben-albastre” a sperat la o „indulcire” a sanctiunii in urma unui memoriu inaintat Comisiei de Apel.
Din pacate, Bumbac va absenta si in urmatoarele trei jocuri oficiale, cu Metaloglobus Bucuresti, Callatis Mangalia si Viitorul Axintele. Sunt trei jocuri deosebit de grele, insa presedintele Costica Stefan nu isi face griji. „Memoriul pe care l-am facut la Comisia de Apel nu a fost acceptat. Nici macar nu ne-au lasat sa platim. Ne-au spus ca i-au dat minimum, adica sase etape, si nu au cum sa mai reduca sanctiunea. Deocamdata, defensiva noastra se descurca foarte bine. In centru joaca Mihai Popescu cu Marian Botea, iar in stanga a fost mutat Marin Tudor. Sa vedem unde o sa mai joace Bumbac!”, a declarat oficialul calarasean.
Presedintele Dunarii este de parere ca meciul de vineri, 17 octombrie, impotriva celor de la Metaloglobus Bucuresti, este deosebit de dificil. „Ei joaca foarte bine. Au inceput campionatul mai greu, dar si-au revenit. Vom avea un meci foarte greu, dar trebuie sa castigam pentru ca ar fi pacat sa nu ramanem in fruntea clasamentului dupa toata munca de pana acum a baietilor”, afirma Stefan.

Comments are closed.