SPORT — 13 octombrie 2014 at 16:47

MagicOmer!

by

Sala Polivalenta din Calarasi a fost arhiplina astazi, la meciul dinte HC Dunarea si Minaur Baia Mare, liderul la zi al Ligii Nationale de handbal masculin. Jucatorii antrenati de Aihan Omer au reusit sa le ofere calarasenilor inca o seara magica, victoria cu 26-23 in fata maramuresenilor reprezentand unul dintre cele mai frumoase momente din istoria sportului local.
Minaur Baia Mare este reprezentanta unui centru handbalistic ce nu mai are nevoie de vreo prezentare. Nicaieri in Romania nu se practica mai mult handbal ca in Maramures, insa in aceasta seara formatia din nordul tarii a trebuit sa se recunoasca invinsa de catre o nou promovata care de la inceputul sezonului si pana acum a mai reusit sa dea de pamant, printre altele, cu HCM Constanta si Dinamo Bucuresti. Minaur s-a inscris in lista selecta a lui Aihan Omer. Tehnicianul Dunarii este ca un vanator iscusit, care isi pune in vestiar, in loc de trofee de cerbi lopatari, ursi carpatini sau porci mistreti, siglele echipelor pe care a reusit sa le invinga de cand antreneaza la Calarasi.
Pentru proaspatul selectioner al echipei nationale astfel de rezultate nu reprezinta o surpriza, nici macar o premiera. A mai pregatit pe Minaur in secolul trecut, a mai antrenat si la Constanta, dar si la Resita, cu aceasta din urma echipa reusind sa castige de trei ori Cupa Challenge. Aihan Omer este eroul Calarasiului si toata lumea este constienta ca fara un astfel de tehnician gruparea de pe Borcea nu ar fi ajuns acum pe locul al treilea in Liga Nationala, departe de grijile retrogradarii.
La Calarasi acum se vorbeste numai despre handbal. Publicul iubeste aceste sport si a inceput sa ii iubeasca si pe cei care intra in teren in tricoul Dunarii. Sania, Saulescu, Gavriloaia, Andrei, Mitrea sau Nicolae nu mai sunt acum mercenari, ci eroi, oameni de admirat! Rezultatele din Liga Nationala au facut ca publicul sa perceapa cu totul altfel o echipa alcatuita din baieti care demonstraza acum ca au venit la clubul condus de catre Ion Dumitru nu pentru bani, ci pentru performanta. Atentie la un aspect! Pana la numirea lui Omer in functia de antrenor principal, la echipa era haos. Jucatorii mai mult comentau decat se antrenau, iar conducatorii nici nu stiau pe ce lume traiesc. Venirea noului tehnician a limpezit apele si a facut din Dunarea o forta.
Alin Sania a fost din nou in aceasta seara jucatorul cel mai bun de pe teren. S-a plans ca nu s-a putut adapta la conditiile din Divizia A si a promis ca va juca cu totul altfel in Liga Nationala, iar acum evolutiile sale sunt cu multe peste asteptarile celor care s-au uitat stramb atunci cand i-au auzit vorbele. Dunarea practica un joc de angajament, se apara bine, pe placul lui Omer, si dovedeste maturitate in faza ofensiva. Istoricul meciului cu Minaur Baia Mare nu mai intereseaza pe nimeni. In Sala Polivalenta s-au aflat 1.500 de suporteri, 1.500 de inimi care bat pentru Dunarea, 1.500 de voci care au strigat fara incetare „Dunarea! Dunarea!”, 1.500 de calaraseni.

No Comments

  1. Meci extraordinar, pregatit perfect de Omer. Felicitari!

  2. felicitarii!!!!!!!!!!!!!!!1111

  3. Super meci. Cei de acasa au pregatit bine acest meci.
    A aparut un personaj pe teren ca sa isi faca campanie.
    LASATI BAIETII SA JOACE HANDBAL.
    PRIMARUL A STRICAT CSM CALARASI, RUSINE, UOOOO