SPORT — 8 octombrie 2014 at 09:12

"Aihan Omer va ramane si la Calarasi"

by

Antrenorul Dunarii Calarasi, Aihan Omer, a fost numit selectionerul echipei nationale a Romaniei. Privita la rece, stirea trebuie sa faca mandru orice calarasean. Daca echipa de pe Borcea a ajuns sa furnizeze antrenorul primei reprezentative, inseamna ca la Calarasi se deruleaza un proiect de calitate, apreciat de toti iubitorii handbalului.
Din pacate, lucrurile sunt mai complicate. „Am avut ieri o discutie cu președintele Alexandru Dedu si am ajuns la o intelegere. E o problema mai delicata, presedintele nu isi dorește ca selectionerul sa conduca si o echipa de club, dar eu vreau sa termin macar sezonul acesta, sa nu las echipa acum. Ramane de discutat acest aspect”, a fost declaratia prin care Aihan Omer a pus pe jar Calarasiul.
10481060_580380762072730_3210241036535276781_n
Ioan Bota, directorul executiv al Dunarii, sustine insa ca nimeni nu trebuie sa isi faca griji in acest moment. „Suntem prieteni si discutam tot timpul. Nu se pune problema unei despartiti. Aihan Omer va ramane si la Calarasi. Contractul are o valabilitate de doi ani si poate fi reziliat doar cu acordul ambelor parti”, sustine Bota.

No Comments

  1. Sa speram ca asa va fi…omul asta a fost bine primit aici si cred ca trebuie sa isi continuie proiectul ….

  2. din pacate nu va ramane si la Calarasi….este o mare pierdere…un mare PROFESIONIST

  3. Nu contest profesionalismul antrenorului, dar fara un lot valoros e greu sa faci fata in orice competitie, iar din ceea ce am vazut, lotul Dunarii e unul bun, nu zic foarte bun…Sunt multi antrenori-profesionisti care il pot inlocui….nu inteleg agitatia asta…
    Despre suspendare lui Aihan Omer, nu am comentat niciodata, dar sunt curios cum vor fi de acum inainte arbitrajele de care va avea parte echipa nationala…In opinia mea e o gafa din partea FRH, aducerea din nou a lui Aihan Omer, dupa suspendarea care tocmai si-a ispasit-o….Nu asa se poate califica echipa nationala…