Special — 3 octombrie 2014 at 08:02

Motanu vrea sa scape si de Eftene

by

Usor, dar sigur, oamenii de calitate din fotbalul calarasean vor reprezenta o floare rara. Acest lucru ii convine de minune lui Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi. In sedinta de ieri a Comitetului Executiv, Patriarhul Daniel Stefan, in calitate de sef al Compartimentului Competitii, a cerut suspendarea lui Nicolae Eftene din functia de vicepresedinte al forului fotbalistic judetean. Motivul invocat de Gascanu este acela ca olteniteanul nu mai poate figura in conducerea AJF daca echipa sa, Vulturii Oltenita, nu participa la vreo competitie la nivel judetean. Se poate ca masura sa fie corecta si trebuie pusa in aplicare.
„Nu tin cu dintii de aceasta functie, dar le-am cerut sa se respecte regulamentul. Sa mi se dea o decizie in scris, asa cum trebuie. E clar ca eu le stau in gat si vor sa scape de mine„, a declarat Nicolae Eftene. Propunerea Patriarhului Daniel nu a mai fost supusa la vot, insa s-a stabilit ca problema sa fie din nou dezbatuta la viitoarea sedinta a Comitetului Executiv.
Motanu incepe sa semene tot mai mult cu Bratu Cataros. Ba chiar i se poate spune Cataros al II-lea. Dupa Bogdan Leu si Olivian Capra, Dinca urmareste acum sa scape si de Nicolae Eftene. In acest ritm, presedintele AJF Calarasi se va inconjura doar de oameni slabi, exact cum a facut cel in fata caruia a castigat alegerile din luna februarie. Efectul este unul de bumerang pentru seful fotbalului calarasean.
Inainte de a scapa de Eftene, Motanu trebuie sa explice pe ce criterii l-a angajat pe Gascanu la „Competitii” sau de ce nu a reactionat atunci cand favoritul sau, adevaratul presedinte al AJF Calarasi, a incalcat o dispozitie a Comitetului Executiv si a schimbat delegarile facute in prima etapa de catre „cuplul” Bogdan Leu – Olivian Capra. Si atunci, ca si acum, existau motive pentru masuri drastice, dar Motanu a mers pe burta.
 

Comments are closed.