SPORT — 3 octombrie 2014 at 17:34

Dunarea a revenit pe primul loc

by

Una calda, alta rece. Asa se poate descrie ziua de azi pentru cele doua reprezentante ale judetului Calarasi in Liga a 3-a. Dunarea Calarasi a reusit sa invinga cu 2-0 pe teren propriu pe Gloria Popesti Leordeni. La pauza a fost egalitate, insa in partea a doua a jocului, Mircea Stefan si Daniel Gheorghe au punctat pe tabela de marcaj, iar cele trei puncte au ramas pe malul Borcei. Calarasenii au primit un ajutor nesperat din partea celor de la Metaloglobus Bucuresti. Formatia antrenata de catre Leo Strizu a invins cu 2-1 pe Juventus Bucuresti, fapt ce a permis Dunarii sa se catere pe prima pozitie in clasament, la egalitate perfecta cu Juventus Colentina. Saptamana viitoare, cu incepere de la ora 15:00, va avea loc derby-ul dintre Juventus Colentina si Dunarea Calarasi.
Din pacate, Inainte Modelu a pierdut astazi primul meci pe teren propriu in Liga a 3-a. Antrenorul Jose Valeriu Petrescu a pus infrangerea pe seama prestatiei avuta de catre „centralul” Florin Macovei din Galati. „Ne-a scos de doua ori mingea din poarta si nu ne-a acordat un penalty clar. Nu am vazut niciodata asa ceva. Am inceput meciul bine, am avut cateva ocazii, dar arbitrajul a fost inuman. La 0-0, Dumitrescu a marcat dupa o combinatie in zona centrala, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Dupa ce am primit gol, am marcat din nou, dar arbitrul a anulat reusita noastra pe motiv de fault la portar. Nici vorba de asa ceva. A fost contact intre portarul si fundasii lor centrali. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor”, a declarat Mourinho de Calarasi.
Metaloglobus Bucureşti – Juventus Bucureşti 2-1
M. Ştefan (36, 75) / Arnăutu (42)
Dunărea Călăraşi – Gloria Popeşti Leordeni 2-0
M. Ştefan (50), D. Gheorghe (68)
Dinamo II Bucureşti – Delta Dobrogea Tulcea 0-1
N. Creţu (47)
Înainte Modelu – CS Tunari 0-1
Cr. Panait (39)
Viitorul Axintele – Metalosport Galaţi*
Voinţa Snagov – Oţelul II Galaţi*
Callatis 2012 Mangalia – Viitorul Domneşti*

* se disputa maine, cu incepere de la ora 15:00.

No Comments

  1. Am fost la meci. Si Modelu si Tunari niste urlali. Nu am vazut un meci mai slab la nivelul ligii a 3 a de cand ma stiu.