SPORT — 3 octombrie 2014 at 07:38

Cristi Coman, la "razboiul cucuruzului"

by

Maine, cu incepere de la ora 15:00, vor avea loc meciurile din etapa a 8-a a Ligii Tractoristilor. Evident, cel mai important joc este cel programat intre Agricola Borcea, „lanterna rosie” a campionatului judetean, si Avantul Pietroiu, surpriza placuta a primei jumatati a sezonului. Pentru ca partida este una cu risc mare de periculozitate, Colegiul Judetean de Arbitri Calarasi a incredintat disputa lui Cristi Coman. Acesta va face „echipa” cu Alin Mogodici si Marian Solomon. Observator va fi Marin Stefan.
Costel Ghita a anuntat ca va face deplasarea de la Pietroiu la Borcea calare pe un cal alb. De partea cealalta, Claudiu Popescu, de la Inainte Modelu, spera sa termine la timp de cules via pentru a evolua pe fals cate o repriza pentru fiecare echipa. Comuna Borcea este campioana la nivel planetar in ceea ce priveste recoltarea de porumb, iar cine va castiga derby-ul de maine, considerat „razboiul cucuruzului”, va declarat Regele Papusoiului.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Costel Ghita nu va face deplasarea la Borcea pe un cal alb , fiindca acum nu va mai fi ,,Mihai Viteazul” , este un alt scenariu , o ,,alta lupta” , . Sunt curios ce va declara dupa meci , fiindca face declaratii pe acest site , mai multe decit face Basescu la B 1 TV . Meciul va semana cu un episod din ,,Tom & Jery ” , ramine de vazut cine va fi Tom si cine va fi Jery ? Daca nu vom vedea acest meci in direct , il vom vedea in reluare pe Digi Sport !!!!!!!!