SPORT — 29 septembrie 2014 at 17:25

Razbunarea lui Teto

by

Victorie mare pentru HC Dunarea Calarasi. Formatia antrenata de catre Aihan Omer a reusit sa invinga in deplasare, pe Dinamo Bucuresti, cu scorul de 23-21, la capatul unui joc in care cele doua formatii au mers cap la cap pana in ultimele cinci minute ale partidei, atunci cand calarasenii au jucat ceva mai organizat decat adversarul.
Atmosfera din Sala Dinamo a fost una placuta pentru Dunarea. O mie de oameni au asistat la succesul calarasenilor, fondul sonor fiind dominat de catre galeria oaspetilor, care a cantat pe toata durata jocului. Pe langa suporterii adusi in Capitala de catre conducerea clubului, sotii, iubite, rude si prieteni cu handbalistii lui Aihan Omer au tinut pumnii stransi pentru echipa de pe Borcea.
Calarasiul nu a facut un joc grozav, dar nici adversarul nu a fost in cea mai buna forma. Este clar ca la Dinamo criza este una profunda, iar indepartarea lui Sebastian Bota nu a rezolvat problema gruparii din Stefan cel Mare. Gazdele s-au aparat foarte bine pe extreme, dar au neglijat zona centrala, lucru de catre Dunarea a profitat de fiecare data cand a avut ocazia.
Prima repriza s-a incheiat la egalitate, insa nici una dintre cele doua combatante nu a impresionat. Rezultat echitabil. Calarasenii au inceput mai bine partea a doua a jocului, atunci cand Florin Nicolae – Teto, jucator venit la Calarasi dupa ce a fost dat afara de Dinamo, a adus Dunarea in avantaj. Mai departe, Roman Zacaciurin a avut grija sa mareasca avantajul oaspetilor si calarasenii au inceput sa creada tot mai mult in victorie. Una care a fost obtinuta cu multa truda. Echipa joaca tot mai mult aproape de ceea ce isi doreste Aihan Omer. Au existat si multe erori, dar in momentul in care castigi in „barlogul” lui Dinamo acestea nu mai merita amintite publicului.
Dunarea Calarasi este acum pe locul al treilea, avand o zestre de 12 puncte. In runda a 7-a, calarasenii vor sta, urmand sa reintre in competitie peste doua saptamani, atunci cand in Sala Polivalenta se va afla Minaur Baia Mare, formatie clasata acum pe primul loc in clasamentul Ligii Nationale.

No Comments

  1. Felicitari pentru victorie!

  2. nu au fost suporteri adusi….. doar o mica parte dintre ei… restul au venit cu masini personale!!!!! iar victoria a fost a echipei care sa luptat pentru orice mingie!!!!! felicitari baieti!!!!

  3. Chiar daca am fost adusi, am cerut noi, nu ne-a adus nimeni cu forta! Felicitari echipei!

  4. Bravo lor! Succes echipei in continuare!