SPORT — 25 septembrie 2014 at 10:00

Gascanu va tine evidenta cartonaselor

by

In sedinta Comitetului Executiv de astazi s-a stabilit ca de acum inainte AJF Calarasi sa anunte numele jucatorilor suspendati in buletinul informativ care ajunge la toate echipele ce evolueaza in Liga Tractoristilor si Categoria Remorca. Masura este una cat se poate de buna si va face ca de acum inainte punctele sa fie atribuite doar pe teren. Daniel Stefan – Gascanu a fost insarcinat sa tina evidenta cartonaselor galbene.
Nelu Tatu, reprezentantul echipelor din Categoria Remorca, a cerut ca amenzile dictate pentru cumul de cartonase galbene si amenzile pentru folosirea unui jucator aflat in stare de suspendare sa fie reduse la jumtate, dar aceasta propunere a fost respinsa pentru ca AJF Calarasi nu poate schimba regulamentul in timpul campionatului.
Pentru ca vocile care sustineau ca Daniel Stefan – Gascanu primeste un salariu nejustificat de mare, Doru Dinca a acceptat ca fiecare membru al Comitetului Executiv sa primeasca din partea AJF Calarasi o indemnizatie lunara in valoare de 300 de lei. Nu toti greii din fotbalul calarasean sunt obligati sa ridice banii de la casierie. Nelu Tatu a anuntat deja ca nu are nevoie de vreun leu.
 

No Comments

  1. Asa trebuia de la inceput !!! Acum unele echipe au pierdut puncte din cauza unei pasari (gascanu) . Rusine sa va fie!!!

    • Gascanu+nea silviu=love(mastercard-nepretuit),propun ca meciul spicul roseti-victoria dragos voda sa se rejoace pe teren neutru sau la dragos.