SPORT — 24 septembrie 2014 at 02:40

Probleme pentru Viorel Solomon

by

Aflat pe lista neagra a lui Doru Dinca atunci cand seful fotbalului calarasean promitea marea cu sarea, arbitrul Viorel Solomon a inceput sa oficieze din nou la meciurile din Liga Tractoristilor dupa ce Bogdan Leu si Olivian Capra au fost indepartati de la comisia care trebuia sa se ocupe de delegarile arbitrilor. „Centralul” calarasean a arbitrat la sfarsitul saptamanii trecute meciul dintre Rapid Ulmeni si Victoria Lehliu Gara, scor 2-2, si va ajunge in fata Comisiei de Disciplina din cadrul CJA Calarasi pentru completarea eronata a raportului de arbitraj.
solomon
SPICUL ROSETI – VICTORIA DRAGOS VODA (JUNIORI)
Se respinge contestatia formulata de Victoria Dragos Voda ca fiind nefondata avand la baza depozitia observatorului si probele prezentate de acesta.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
LUMINA FRUMUSANI – VOINTA NANA
Se admite contestatia formulata de Vointa Nana, se anuleaza scorul din teren si se omologheaza cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Vointa Nana.
Se suspenda jucatorul Stan Lucian Adrian 6 etape si penalitate financiare 200 lei clubului in baza art. 1.26 din RD al AJF. Motivat de faptul ca jucatorul in cauza nu s-a prezentat la apelul arbitrului si nici la Comisia de Disciplina.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
SPICUL ROSETI – VICTORIA DRAGOS VODA
Comisia de Disciplina anuleaza scorul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Victoria Dragos Voda, pentru folosirea jucatorului aflat in stare de suspendare (pentru cumul de cartonase – 4 cartonase galbene) Florea Aurelian in baza art. 1.2 din RD al AJF si penalitate financiara 500 lei.
Delegatul echipei Stoianovici Ilie de la echipa Spicul Roseti se suspenda o luna si penalitate financiara 300 lei in baza art. 8.6 din RD al AJF. La baza hotararii a fost avuta in vedere sesizarea Comisiei de Competitii din cadrul AJF in baza art. 39 din ROAF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Steaua Lupsanu – Spicul Valcelele
Comisia de Disciplina anuleaza scorul din teren si omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Steaua Lupsanu, pentru folosirea jucatorului aflat in stare de suspendare (pentru cumul de cartonase – 4 cartonase galbene) Stefan Marian Petronel in baza art. 1.2 din RD al AJF si penalitate financiara 400 lei.
Delegatul echipei Tatu Alexandru de la Echipa Spicul Valcelele se suspenda o luna si penalitate financiara 300 lei in baza art. 8.6 din RD al AJF. La baza hotararii a fost avuta in vedere sesizarea Comisiei de Competitii din cadrul AJF in baza art. 39 din ROAF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Victoria Lehliu – C.S.M. Oltenita (juniori)
Comisia de Disciplina suspenda antrenorul secund de la echipa Victoria Lehliu, Anghel Marcel, pe o perioada de 8 etape si penalitate financiara 150 lei in baza art. 8.2 din RD al AJF, pentru faptele consemnate in raportul de arbitraj.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Atletic Dorobantu – Viitorul Mitreni
Jucatorul Brasoveanu Daniel de la Atletic Dorobantu se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
STEAUA RADOVANU – AVANTUL DOR MARUNT (juniori)
Jucatorul Velicu Gabriel Stefan de la Steaua Radovanu se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
UNIREA MANASTIREA – PARTIZAN CRIVAT
Jucatorul Buga Cristian de la Unirea Manastirea  se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
AVANTUL LUICA – UNIREA FRASINET
Jucatorul State Marius Alin de la echipa Avantul Luica se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei in baza art.1.11 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
RAPID ULMENI – VICTORIA LEHLIU
Jucatorul Brebu Florin de la Victoria Lehliu se suspenda 5 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.
Jucatorul Calin Ionut Florian de la Victoria Lehliu se suspenda 5 etape si 100lei penalitate financiara in baza art. 1.7 din RD al AJF.
Pentru completarea eronata a raportului de arbitraj, arbitrul partidei Solomon V. se trimite catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
ZAREA CUZA VODA – F.C. INDEPENDENTA
Jucatorul Craciun Costel  de la Zarea Cuza Voda se suspenda 12 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din RD al AJF.
Jucatorul Nitu Cosmin Valentin de la Zarea Cuza Voda se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
C.S.M. OLTENITA – DUNAREA CIOCANESTI
Jucatorul Anghel Florin de la Dunarea Ciocanesti se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
DUNAREA GRADISTEA – VICTORIA CHIRNOGI
Jucatorul Busuioc Vasile Valentin de la Dunarea Gradistea se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.
Jucatorul Calin George de la Dunarea Gradistea se suspenda 4 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
RAPID RAZVANI – VIITORUL CURCANI
Jucatorul Tudor Cristian de la Rapid Razvani se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
CONPET STEFAN CEL MARE – TRICOLORUL JEGALIA
Jucatorul Oprea Marian Madalin de la Conpet Stefan Cel Mare se suspenda 12 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
UNIREA MANASTIREA – AGRICOLA BORCEA
Jucatorul Ganea Nicolae de la Unirea Manstirea se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

No Comments

  1. Jucatorul Anghel Florin de la Csm Oltenita se suspenda o etapa…este o eroare ceea ce scrie aici.

  2. Sarulestiul unde isi joaca meciul de acasă,ca au terenul suspendat..