SPORT — 24 septembrie 2014 at 05:43

Chemati-o inapoi pe Nita Miron!

by

Au trecut sapte luni de cand Doru Dinca este presedintele AJF Calarasi, dar situatia din fotbalul calarasean este la fel de incurcata ca in perioada in care Bratu Cataros si Nita Miron se aflau la butoane. Aseara, Comisia de Disciplina din cadrul forului fotbalistic judetean a analizat probleme aparute la jocurile disputate in week-end.
1969645_10201805126312669_611062102_o
Victoria Dragos Voda a castigat la „masa verde” jocul de la Roseti pe motiv ca formatia gazda ar fi utilizat un jucator aflat in stare de suspendare. „Sigur este o facatura. Noi am notat toate cartonasele galbene pe care le-am luat pana acum. Florea are doar trei cartonase galbene. Nu era in stare de suspendare. Ma deranjeaza foarte tare modul in care s-a luat aceasta decizie. Eu, aseara, am fost la AJF Calarasi pentru a fi prezent la Comisia de Disciplina dupa ce Victoria Dragos Voda a formulat o contestatie la meciul de juniori. Contestatia a fost respinsa si a ramas rezultatul din teren. Daca tot am fost in curtea lor si stiau de problema de la seniori, trebuiau sa imi spuna. Nu era orice caz, ci unul foarte grav, care presupune pierderea unui joc cu 3-0, o suspendare de o luna de zile pentru delegatul echipei si o amenda de 500 de lei. Cei de la AJF Calarasi sustin acum ca jucatorul a luat cartonas galben si in prima etapa, dar asa ceva nu este adevarat”, a declarat antrenorul Gabriel Chirita.
www.arenamedia.ro furnizeaza in fiecare saptamana „Superlativele etapei”, ocazie cu care sunt prezentate toate meciurile din Liga Tractoristilor, componenta formatiilor, marcatorii, cartonasele galbene si cartonasele rosii. Toate informatiile provin de la AJF Calarasi, motiv pentru care sunt cat se poate de autentice. In runda inaugurala a campionatului, Spicul Roseti a invins pe teren propriu pe Dunarea Gradistea cu scorul de 7-0, iar nou-promovata a reusit sa termine jocul fara sa primeasca vreun avertisment.
rosetiUntitled
La inceputul campionatului, AJF Calarasi le-a cerut delegatilor echipelor din Liga Tractoristilor sa tina evidenta cartonaselor galbene, dar a dat asigurari ca numele jucatorilor aflati in stare de suspendare vor fi publicate in buletinul oficial al forului fotbalistic judetean. Acest lucru nu s-a mai intamplat, desi era necesar. O evidenta in plus nu strica nimanui, chiar daca in ROAF nu este prevazuta. Delegatii echipelor sunt niste tractoristi. Asta este principala problema. Insa nici in Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi nu poti avea incredere atata vreme cat la secretariat lucreaza Daniel Stefan, fostul sef al arbitrilor, si Mihai Gheorghe, care a fost sanctionat de catre Comitetul Executiv cu o diminuare cu 20% a salariului pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu. Nimeni nu are certitudinea ca AJF Calarasi se va sesiza de fiecare data cand un jucator in stare de suspendare va evolua in Liga Tractoristilor.
Deciziile Comisiei de Disciplina au fost publicate aseara pe www.frf-ajf.ro! Potrivit site-ului forului fotbalistic judetean, aceasta biblie a informarii publicului in ceea ce priveste Liga Tractoristilor si Categoria Remorca, Florin Anghel, de la Dunarea Ciocanesti, a fost suspendat o etapa si amendat cu 50 de lei. De ce? D-aia, ca pe vremea lui Cataros. Atacantul formatiei antrenate de catre Cornel Ticu nu a fost eliminat de pe terenul de joc, dar a fost suspendat.
florinanghelUntitled
Ce s-a intamplat de fapt? La Oltenita exista un jucator, tot atacant, care se numeste tot Florin Anghel. Acesta a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene, dar AJF Calarasi a anuntat ca jucatorul suspendat este cel al Dunarii Ciocanesti. Practic, www.frf-ajf.ro publica fonfleuri! Ca urmare, daca vreti sa va informati corect despre ceea ce se intampla in fotbalul calarasean cititi www.sportcalarasean.ro sau www.arenamedia.ro. Lecturile de pe site-ul forului fotbalistic judetean provoaca doar scandal. Delegarile sunt mai tot timpul gresite, iar deciziile Comisiei de Disciplina sunt publicate intr-o forma care te fac sa razi in hohote.
Dupa ultima gafa, Gascanu sigur va avea parte de o noua promovare.
Lucrurile merita analizate si altfel. Victoria Dragos Voda, castigatoarea la „masa verde” a meciului de la Roseti, este pregatita de catre Silviu Moldoveanu, foarte bun prieten cu Daniel Stefan – Gascanu, care a fost rasplatit cu un post in secretariatul AJF Calarasi. Dunarea Ciocanesti va evolua sambata, in cadrul celei de-a saptea etape, la Dragalina, unde Victoria Dragos Voda va fi echipa organizatoare a meciului. Absenta lui Florin Anghel din tricoul formatiei sale ar fi reprezentat o mare problema de efectiv pentru Cornel Ticu si o sansa in plus pentru echipa lui Silviu Moldoveanu. Daca Doru Dinca plateste din banii echipelor din judet doi oameni care sa se ocupe de secretariatul Asociatiei Judetene de Fotbal Calarasi, iar greselile – unele dintre ele pot fi puse pe seama comunicarii gresite – sunt atat de mari, atunci trebuie ca cineva sa puna mana de urgenta pe telefon si a o cheme inapoi pe Nita Miron.

No Comments

  1. Greselile celor care se ocupa de administrarea site-ului AJF Calarasi continua……..rezultatul meciului Agricola Borcea – Progresul Fundulea este trecut 3 – 1….cand de fapt a fost 1 – 3….Treziti-va domnilor…..sau lasati locul unor oameni competenti……

  2. La juniori CSM Oltenita – Dun.Ciocanesti 7 – 2,
    in clasament asa apare… dar in realitate 2 – 7…