SPORT — 24 septembrie 2014 at 18:44

Antonaru: "Ne ducem cu sperante"

by

Portarul echipei de handbal masculin Energia Pandurii Tg. Jiu, calaraseanul Cristian Antonaru, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că partida cu HCM Constanţa va fi una de luptă, foarte grea, mai ales că patru jucători gorjeni sunt accidentaţi. Portarul echipei din Tg. Jiu a spus că îşi doreşte măcar un punct în meciul de la Constanţa.
„Poarta a suferit la meciul cu Odorhei, unde am fost foarte slabi, în celelalte două meciuri nu mi s-a părut a fi o poartă slabă, mi s-a părut normal, 15 intervenţii pentru un meci mie mi se par în regulă. Acum ne-am dat drumul mai bine la joc şi sperăm să o facem în continuare, ca să mai câştigăm puncte, să urcăm în clasament”, a afirmat Antonaru.
”Meciul cu HCM Constanţa este un meci de luptă, o să fie foarte greu, pentru că avem şi accidentaţi, dar mergem să ne jucăm şansa şi, de ce nu, să scoatem şi un punct sau puncte. Ne ducem cu speranţe, mereu ne-am dus cu speranţe, acum să vedem ce iese, depinde de jocul nostru, dacă ni-l facem aşa cum trebuie eu spun că putem să le punem probleme”, a mai spus portarul Energiei. Partida HCM Constanţa – Energia Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, 27 septembrie, la Sala Sporturilor din Constanţa, începând cu ora 13,00.

Comments are closed.