SPORT — 23 septembrie 2014 at 07:54

Primul punct pentru juniorii mici

by
Cu căteva momente înainte ca autocarul cu juniori să plece la jocuri, preşedintele Constantin Ştefan spunea: „Presimt că ăştia mici ne vor face să zâmbim!” Şi, a lipsit foarte puţin ca să … râdem de-a binelea! În primul meci – juniorii „A” – al cuplajului de la Bucu-Slobozia (acolo s-a jucat); UNIREA Slobozia – DUNĂREA Călăraşi 5 – 4 (2 – 0), golul victoriei gazdelor fiind marcat din penalty! Din păcate, la această fază, unul dintre cei mai buni jucători – Viorel Marinache – a fost eliminat după ce a primit un al II-lea avertisment! 
Au marcat: Ionuţ Bogdan TUDOR (2), Corneliu MIHUŢ, Viorel MARINACHE
Au jucat: Păun – Dolache, Sprânceană, Mihuţ, Muntean – Marinache, Ţenea (70 Mikloş), Zulbie, Tătaru – Tudor, Cerchez (18 Bogdan).
Antrenor: Marius Păun
Deşi mai mici cu 2-3 ani decât competitorii cu care se confruntă, juniorii „B” au început să se închege ca echipă, să acumuleaza experienţă şi … să adune puncte! La Bucu-Slobozia, în jocul cu Unirea, după ce ROTARU a deschis scorul (min. 15), au jucat „ca la carte”, dar au scăpat victorie printre degete în minutele de prelungire ale jocului! Nu-i nimic, urmează cuplejul jocurilor cu FCM DUNĂREA Galaţi – duminică 28 septembrie, de la ora 12 pe Terenul 2 „Prof. Tache Ionescu”! Adică, pe „iarba verde de acasă”!
Au jucat:Păun – Niculae, Milu, Ţuţuianu, Barbu – Stan, Ostroveanu, Rotaru, Bărăscu – Stancu, Mihai (55 Dinu).
Antrenor: Mirel Condei.
Page_1
Page_2

No Comments

  1. Ati vazut alt meci ? Calarasul a avut tot meciul o singura ocazie de gol , in rest au iesit din terenul lor numai cu mingii lungi . Asta inseamna ca au jucat ca la carte ? In al doilea rand , cum puteti sa spuneti ca ati jucat cu jucatori mai mici cu 2-3 ani decat slobozia, cand voi aveati jucatorii cu barba si tatuaje pe maini !

  2. Prietene , esti ,, dus cu capul „. Calarasenii au dominat meciul de la un cap la altul , nu au iesit din propriul teren , cum spui tu, cu mingi aruncate , am fost la meci si stiu fosrte bine . Probabil ca tie ti-a povestit meciul , body-guard-ul de la poarta . Felicitari copiilor iar ,,circotasii ” sa fie mai rezervati in a face comentarii !

  3. Au dominat meciul in a 2 a repriza prietene ? Din asta se vede si pozitia voastra in clasament fotbalistilor!

  4. si ultimul..