SPORT — 18 septembrie 2014 at 08:47

Operatiunea cisterna

by

Dupa primele cinci etape, Avantul Pietroiu a acumulat sapte punte, inregistrand o singura infrangere, in prima runda, scor 0-5, cu CSM Oltenita. Formatia antrenata de catre Costel Ghita este la egalitate cu formatii care chiar inseamna ceva in fotbalul calarasean. Victoria Chirnogi si Unirea Manastirea au tot cate sapte puncte.
Costel Ghita explica cum a fost posibil ca Pietroiu sa invinga sambata pe Steaua Radovanu cu scorul de 3-2. „Am lasat meciul de juniori sa se joace ca pe plaja. Inainte de jocul seniorilor am adus pe teren o cisterna cu apa si am udat tot. S-a facut un noroi atat de mare incat puteam sa facem chirpici daca aveam cativa paloti de paie. Daca nu conduceam la pauza cu 3-0, eram pregatiti sa mai bagam inca doua cisterne cu apa. Nu puteam sa-i lasam pe cei de la Radovanu sa castige meciul asta. A fost ca la Calugareni. M-am simtit ca Mihai Viteazu. Eu stiu ca nu prea avem echipa si numai asa putem castiga. Cei de la Radovanu au crezut ca au venit la Pietroiu in excursie. Au vrut sa ne impresioneze cu cativa bucuresteni, dar nu le-a mers”, a declarat tehnicianul Avantului.
Marian Speriatu, antrenorul celor de la Radovanu, marturiseste ca ceea ce a trait la Pietroiu este greu de imaginat. „Nu am vazut asa ceva de gand mama m-a facut. Arbitrul a fost terorizat pe tot timpul jocului. I-a fost frica sa fluiere. Tremura tot. Nici macar nu stiu cine era. Observatorul mi-a zis ca o sa consemneze totul in raportul sau. Nu stiu ce a scris, dar eu am fost suspendat o luna de zile si nu stiu pentru ce, iar cei de la Pietroiu nu au patit nimic. Cine a omologat terenul de la Pietroiu nu este sanatos la cap. Un jucator de la mine a primit cartonas galben pentru ca dat cu mingea de pamant. Portarul lor a aruncat cu gheata spre arbitru, a vrut sa-l loveasca in cap, dar nu a primit nici un fel de avertisment”, sustine stelistul.

No Comments

 1. Inseamna ca acolo nu s-a jucat fotbal , ci ,,lupta in noroi” , iar , Mihai Viteazul ” s-a simtit victorios . Vai de capul vostru !

 2. Daca eram in locul observatorului nu mai dadeam drumul la joc daca terenul era impracticabil…numai o minte bolnava poate sa spună ca a stricat terenul si jocul in sine,doar ca sa castige 3 puncte…dle ghita ganditi.va ca jucati de plăcere…sincer cred ca pietroiu castiga si pe un teren bun…asta e mentalitatea de tractorist

 3. Data viitoare sapati si niste transee in fata careului…cred ca v.am pus pe gânduri dle ghita:)))…e buna idea

 4. marinar la Dunare

  De acum incolo, tinuta obligatorie la meci este : lopata , cizme de cauciuc , vesta antiglont si casca de protectie , ca la motociclisti . Ah , si sa nu uit , si bita de baseball .

 5. Daca portarul de la gazde a aruncat cu gheata inspre arbitru , asta inseamna ca arbitrii ar trebui sa poarte armura din otel sau sa isi faca ,,redute ” pe linia de tusa , iar centralul sa arbitreze de pe cal . Interesant , nu ?

 6. Daca portarul gazdelor a aruncat cu gheata inspre arbitru , inseamna ca arbitrul trebuia sa poarte armura de otel , ori sa-si faca ,,redute” la linia de tusa , iar centralul sa arbitreze de pe cal !

 7. NeaCostelPietroiu

  Bai fraierilor care sunteti fraieri, daca era noroi, dadeau drumul arbitrii la meci? Ce??? Eu sunt Mihai Viteazu? Eu sunt nea Costel de la Pietroiu.