SPORT — 18 septembrie 2014 at 05:15

Dragulin transmite felicitari virtuale

by

HC Dunarea Calarasi a fost insotita la meciul cu CSM Bucuresti, castigat cu 35-32, de catre 20 de calaraseni care s-au constituit spre finalul jocului, la initiativa lui Aurel Sifft, intr-o galerie ce a reusit sa domina fondul sonor in Sala Rapid, purtandu-i spre victorie pe elevii lui Aihan Omer. Printre cei care au asistat la partida s-a numarat, asa cum era firesc, si primarul Daniel Dragulin.
Fericit, edilul le-a cerut handbalistilor la finalul meciuluii sa vina in sir indian langa mantinela care despartea terenul de joc de tribuna pentru a da mana cu fiecare suporter in parte. Un gest frumos, care se petrece la multe echipe din Liga Nationala si pe care calarasenii l-au apreciat in mod deosebit.
Dragulin si-a continuat rolul de suporter si in mediul virtual. „Vă spuneam sâmbătă că nu vom ceda și așa s-a întâmplat! AHC Dunărea Călărași a învins, în deplasare, pe CSM București, în etapa a 4-a a Ligii Naționale de Handbal Masculin, cu scorul de 35-32! Felicit jucătorii si antrenorii pentru meciul de astăzi!”, sta scris pe contul de Facebook al primarului. Evident, au existat si calaraseni carora nu sunt impresionati de victoria echipei de handbal si nu au ratat prilejul de a-l critica pe Dragulin, caruia i-au reprosat ca a trecut la UNPR si ca a lasat nerezolvate multe probleme ale Calarasiului.

No Comments

  1. Stimata redactie,
    Respectuos, in numele spectatorilor, va rugam sa incetati cu osanalele catre primar care,din cate am inteles noi, nu vrea decat imagine si munca altora.
    Sa faca ceva in oras demn de un gospodar si apoi sa se erijeze in mentorul echipei. Vrem sa sgim si noi cine conduce ahc ca sa stim daca mai venim la sala.