SPORT — 17 septembrie 2014 at 18:00

Blestemul Fuego continua

by

Programata initial la 16 august, cu ocazia primei etape din Liga Tractoristilor, partida dintre Unirea Manastirea si Agricola Borcea s-a disputat abia astazi. Jocul nu a avut loc luna trecuta din cauza faptului ca la acea vremea in localitatea „voievodului” Aniel Nedelcu se petreceau Zilele Comunei Borcea, ocazie cu care Fuego a sustinut un concert de zile mari in fata catorva „milioane” de fani.
Spectacolul lui Fuego reprezinta un adevarat blestem pentru echipa din Borcea. Agricola este „lanterna rosie” a Ligii Tractoristilor, iar formatia lui George Serban nu a reusit sa mai castige un meci pe teren propriu de cateva luni bune. Astazi, Unirea Manastirea a castigat cu 2-1 jocul restanta cu Agricola Borcea. Oaspetii au condus cu 1-0 la pauza, insa elevii lui Gheorghe Stamelatos au avut puterea sa revina si sa se impuna printr-un gol care a venit in minutul 87.
 

No Comments

  1. a revenit dintr-un penaltii inventat si vazut doar de valeanu care iau bagat in joc si nu vedea loviturile pe care le primeam la picioare cand treceam de adversar si arcada sparta amenintari injuraturi va fii si un retur si vom tine cont de manastirea cum a jucat ei asa vom juca si noi si vom lua si noi cele 3 pct cu ei

  2. Stai linistit , ca la Manastirea nu se joaca fotbal ci wrestling !