SPORT — 15 septembrie 2014 at 11:05

Licare o stea, Stefan Paun

by

Calarasiul naste valori, iar FC Dunarea Calarasi reprezinta locul in care orice copil din judet isi doreste sa ajunga in drumul sau spre glorie. Portarul Stefan Paun a fost la un pas de a debuta in echipa de seniori a gruparii „galben-albastre” in meciul de sambata, de la Galati.
Page_1

No Comments

 1. l-am vazut prin stadion si la unele antrenamente, vorbeste cam mult si e cam figurant cu colegii lui, dat fiind faptul ca sunt cu 1-2 ani mai mari ca el ( ma refer la echipa de juniori A, la care apara).

 2. Sper sa fie o stea in devenire , dar nu ca una care nici nu incepuse sa straluceasca si presa calarasana de sport facea valuri la acea vreme cu titlul: „S-a nascut o stea, Catalin Farin ” si el se pregatea sa se lase…

  • Dar de Il capitano(Mihut Costin) zis si Iula si de Bogdan Tudor vad ca nu ati scris niciodata nimic. Sint pe dedeparte cei mai buni si tin aceasta echipa in spate. Astept un articol despre ei doi dl Anghel Sorin.

 3. De bine ce l-ati laudat ,in meciul de acasa cu lps galati am fost egalati dintr-un sut de la 30 de metri iar in meciul de la slobozia am luat gol in min 5 dintr-un sut de la 35 de metri ca sa nu mai spun si de alte goluri din acelasi meci usor primite.Apropo ce se intampla cu titularul de drept Ionita,jucator experimentat ,valoros ,vicecampion judetean cu cele mai putine goluri primite.Nu avem nimic impotriva sa promovatii jucatori tineri dar nu putem sa ne prezentam la meciuri de juniori a cu copii de la juniori b.

 4. pt Galagie.. ionita este sub valoarea lui Paun,ionita este un jucator fara calitatile necesare pt a apara in poarta seniorilor,si colegii lui stiu asta. paun la ora actuala este cel mai bun portar de la juniori,Ionita nu are nici-un viitor.

  • Mai dl Mario ,nu știu de unde ai auzit tu ca acest portar este adulat de colegii si cum ai realizat tu valoarea lui Ionita vs Paun .In primul rând iti spun eu câteva lucrururi :Ionita are experiența si meciuri numai cu echipe bune,joaca in acest colectiv de peste 5ani,este un portatar de încredere ,pe unde a jucat a fost lider de multe ori căpitanul echipei si nu in ultimul rând este foarte atașat de colegii lui . Din 16 copii din acest colectiv daca imi dai trei nume care il vor pe Paun in poarta titular numai comentez nimic.Nu contest ca paun nu este un portar bun dar nu este corect fata de Ionita sa fie ținut pe bara fara drept de șansa .

 5. Apara portarul mai bun.. Cu asta am spus tot.

  • Corect. Opriti contradictiile si lasati copiii sa se pregateasca si antrenorii sa hotarasca cine trebuie sa apere.

   • Dl leu ,problema mai gravă este următoarea :acestui portar nu i sa dat nici o șansa ,fiind portar bun putea să-l utilizeze prin rotatie .Imi pare rau doar ca el a pus ghetele in cui la 17 ani ,a așteptat 3 ani sa joace la echipa asta si acum cand trebuia sa fie in lot alături de colegii lui este marginalizat. Dl leu cum te-ai simți tu daca formezi un portar de la 6 ani ,il treci prin toate etapele de juniorat ,il duci la turnee prin Grecia si Germania pe bani si munca ta ,si te trezesti cu el la 17 ani ca se lasa de fotbal motivul fiind niște antrenori care găsesc in județ un alt portar la fel de valoros dar fara antrenament anterior fara experiența ,iar rezerva de portar aduc un alt copil de 1.60 ,75-80 kg .Cum comentezi acest caz domnule leu ca de te pricepi la fenomenul asta sau sa inteleg ca te gândești doar la partea ta financiară iar viitorul copiilor pe care-i formezi rămâne in voia sortii .

    • Nu cunosc situatia, eu am vazut doar o polemica intre doua persoane care discuta despre doi jucatori.
     Cat priveste viitorul copiilor, este lucrul care ma intereseaza cel mai mult. Daca nu ma interesa viitorul copiilor, nu lasam sa plece un jucator GRATIS, la un club de renume din Germania.
     Cat priveste criteriul de selectie si titularizare al jucatorilor, revine antrenorilor, fie ca ne place sau nu. Din pacate, viata nu este intotdeauna dreapta, iar noi cei care nu putem sa hotaram cine joaca si cine nu, trebuie sa o acceptam.
     Insa sunt convins ca daca Ionita are valoare si este serios va ajunge un portar de succes. Asta depinde doar de el, avand in vedere criza de portari cu care se confrunta fotbalul.
     Pentru orice sfat sau ajutor ii stau la dispozitie.

     • Of doamne ,iar ți-au murit laudatorii Bogdane ,conform legilor sportive din România tu ca si patron matron sau ce esti tu la clubul de unde ai dat copilul in Germania nu poți încasa nimic in urma transferului,motivul :copii sub 16 ani nu au contracte .Asa deci ca nu ai ce sa încasezi ,normal ca el a plecat GRATIS .Ca întotdeauna cand doresti sa te bagi in seama aduci mereu exemple cat de frumos esti ,cat de înalt ai crescut ,cel mai tare din parcare .In privința sfaturilor eu zic sa te abții ca nu esti psiholog,acest copil a spus adio sportului datorită unui antrenor .Daca vrei sa dai sfat ar trebui sa contactezi staful Dunării si săi ajuti sa nu mai goneasca ,copii din stadion

     • Vazand clar apropierea fata de Ionita, si intelegand frustrarea care te apasa, nu iti raspund in stilul sarcastic in care mi te-ai adresat.
      Totusi ma vad nevoit sa iti fac niste precizari:
      1. la jucatorii AMATORI transferul se face (daca acestia au implinit 12 ani ) NUMAI CU ACORDUL CLUBULUI CEDENT (conform ROAF)
      2. eu ce fac pentru fotbal o fac pentru copii si pentru ca imi place nu pentru a primi elogii de la nimeni mai ales de la chibiti care fac doar GALAGIE.
      3. Sfaturi poti primi si de la un prieten sau de la cineva care iti vrea binele nu doar de la psihologi
      4. Daca la 17 ani agati ghetele in cui la primul esec sau nedreptate, inseamna ca nu ai dorit cu adevarat sa ajungi fotbalist.
      5. Marti si joi de la 19,30 pe terenul 3 echipa mea are antrenament iar de pregatirea portarilor se ocupa Toma Petrisor. Sa vina la noi sa se pregateasca iar din iarna sa se transfere la alta echipa si sa-si continue cariera.

 6. Acest Ionita a refuzat sa vina la echipa mare, nu vrea performanta.. Alegerea antrenorilor este f corecta de a nu_l titulariza.