SPORT — 12 septembrie 2014 at 17:57

Modelu s-a distrat cu Snagovul

by

Bucurie de nedescris la Modelu. Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu a invins cu 4-0 pe Vointa Snagov. Ilfovenii au fost anesteziati inca din primul sfert de ora, cand Nicodim, Mitrea si Viorel Gheorghe au punctat pentru formatia gazda. Mai departe, jocul a fost un adevarat antrenament pentru echipa campioana a judetului Calarasi.
„I-am luat tare inca de la inceput, astfel ca dupa primul sfert de ora conduceam cu 3-0. Am obtinut trei puncte foarte importante, in fata unui adversar care a promovat anul acesta in Liga a 3-a, exact ca noi. Deja ne gandim la urmatoarele doua etape, cand vom juca in deplasare, cu Mangalia si cu Tulcea. Nu mai vreau sa facem greselile de la meciul cu Dinamo, cand ne-am dus la meci convinsi ca vom castiga. E bine sa fim modesti dupa aceasta victorie, sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa tratam orice adversar cu seriozitate”, a declarat Petrescu.
Gloria Popeşti Leordeni – Callatis 2012 Mangalia 1-1
Romanescu (15 – pen.) / Calagi (70)
CS Tunari – Viitorul Axintele 2-3
G. Ivan (5), Ilin (89) / Ad. Ilie (13), Ciochină (60), M. Luca (90+3)
Înainte Modelu – Voinţa Snagov 4-0
Nicodim (2), L. Mitrea (4), V. Gheorghe (14 – pen.), Huzuneanu (66)
Partidele Metalosport Galaţi – Juventus Bucureşti, Delta Dobrogea Tulcea – Metaloglobus Bucureşti, Oţelul II Galaţi – Dunărea Călăraşi si Viitorul Domneşti – Dinamo II Bucureşti vor avea loc maine, cu incepere de la ora 17:00.

No Comments

  1. Bravo Bebelica…