SPORT — 11 septembrie 2014 at 10:49

Stiinta Bacau, doua meciuri acasa

by

Vicecampioana României la handbal masculin, Stiinta Municipal Bacău, a ajuns la un acord cu echipa olandeză OCI Lions, pentru ca ambele manşe din turul II preliminar al Cupei EHF să se dispute în oraşul de pe Bistriţa, anunţă clubul băcăuan. Cele doua meciuri vor avea loc sâmbătă, 18 octombrie, ora 18:00, şi respectiv duminică, 19 octombrie, ora 16:00, de Sala Sporturilor din Bacău.
”Din toate punctele de vedere este avantajoasă această dublă întâlnire pe terenul nostru: suporterii noştri vor avea ocazia de a vedea echipa la lucru două zile consecutiv, pentru jucători se elimină oboseala deplasării în Olanda, într-o perioadă în care ne aflăm în plin campionat, şi nu în ultimul rând facem o economie financiară substanţială. Sperăm într-o prezenţă numeroasă a publicului băcăuan la această primă dublă internaţională din sezonul 2014-2015. Obiectivul nostru este acela de a ne califica în grupele Cupei EHF, aşa cum am reuşit în urmă cu doi ani”, a declarat managerul Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău, Ioan Ciobanu.
În turul I preliminar, OCI-Lions a trecut de GD London cu o dublă victorie (28-18 şi 44-12), ambele jocuri desfăşurându-se în Olanda pe 6 şi 7 septembrie. În schimb, vicecampioana Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a fost repartizată direct în turul al II-lea preliminar, în urna capilor de serie. Stiinta Bacau va evolua sambata, cu incepere de la ora 17:00, in deplasare, contra Dunarii Calarasi.

Comments are closed.