SPORT — 11 septembrie 2014 at 12:17

Porumbel il arbitreaza pe Rica Neaga

by

Maine, cu incepere de la ora 17:00, Inainte Modelu si Vointa Snagov se vor duela intr-un meci contand pentru etapa a 3-a a Seriei C2. Comisia Centrala a Arbitrilor a delegat la aceasta partida o brigada din Bucuresti, alcatuita din Cristian David, Adrian Dutu si Ionut Dutu. Observator pentru arbitri va fi Catalin Savu, din Galati, in vreme ce giurgiuveanul Viorel Leseanu va fi observator de joc.
Valentin Porumbel a fost delegat la jocul dintre Urban Titu, formatie antrenata de catre Adrian Neaga, si FCM Targoviste, intr-un adevarat derby al judetului Dambovita. „Centralul” oltenitean va fi ajutat la cele doua linii de catre Ionut Babadac, din Alexandria, si Catalin Popovici, din Ploiesti. Observator pentru arbitri va fi Ioan Cristea, din Bucuresti. Si observatorul de joc va fi tot din Capitala, cel ales de catre FRF fiind Marian Rusen, fostul presedinte al Juventusului Colentina, personaj cu stranse legaturi in lumea fotbalului calarasean.
Sambata, 13 septembrie, Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, va merge ca observator de joc la partida de Liga a 2-a, dintre Farul Constanta si Academica Pitesti. In prima runda, seful fotbalului calarasean a fost prezent la partida dintre Unirea Slobozia si CF Braila.

Comments are closed.