Special — 10 septembrie 2014 at 05:08

Sute de milioane pentru AJF Calarasi

by

Sezonul competitional 2014-2015 a inceput in urma cu o luna si jumatate, iar de atunci Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a dictat sanctiuni pecuniare in valoare de 134,3 milioane de lei vechi impotriva echipelor care au participat la Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, Liga Tractoristilor si Categoria Remorca.
Evident, forul fotbalistic judetean nu a incasat toti acesti bani, dar asta nu este problema formatiilor din judet, ci a presedintelui Doru Dinca. De exemplu, Valea Argovei a primit o amenda de 500 de lei pentru ca nu a jucat in Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, dar banii nu au mai ajuns la AJF Calarasi pentru ca aceasta echipa nu s-a mai inscris in nici o competitie.
Un alt exemplu, extrem de periculos, este cel al CS Budesti, formatie care trebuie sa plateasca 1.800 de lei in urma incidentelor de la Soldanu. Oamenii lui Sima nu au de gand sa plateasca acesti bani, iar exemplul lor va fi urmat si de catre reprezentantii altor echipe, nemultumite de faptul ca fotbalul calarasean nu doar ca bate pasul pe loc, dar isi bate singur cuie in talpa prin faptul ca anumite formatii, aceleasi din perioada lui Bratu Cataros, sunt tratate preferential.

Daniel Stefan, branza buna in burduf de caine.
Daniel Stefan, branza buna in burduf de caine.

Despre AJF Calarasi nu se poate spune ca traieste in saracie din moment ce isi permite sa-i ofere lui Daniel Stefan, potrivit lui Sinel Anton, un salariu net de 1.500 de lei pe luna, mai mult decat primeste orice jucator sau antrenor care „lucreaza” in competitiile judetene. Intr-un fotbal in care multe formatii nu ofera prime de joc si nici macar lefuri, Doru Dinca isi permite sa plateasca un angajat care nu are nici un fel de responsabilitate si pentru care se platesc anual, cu tot cu taxe aproximativ, 271,8 milioane de lei vechi. Ciudat este ca atunci cand era seful arbitrilor calaraseni si avea, cel putin teoretic, anumite responsabilitati, Gascanu incasa numai 1.000 de lei lunar.
Ce s-ar putea face cu o asemenea suna pentru fotbalul calarasean? S-ar putea cumpara 180 de perechi de ghete cu crampoane pentru jucatorii care activeaza la echipele de cadeti. S-ar putea cumpara 100 de mingi de joc pentru formatiile inscrise in intrecerile judetene destinate juniorilor mici. S-ar putea cumpara cate un rand de echipament de joc pentru toate echipele care activeaza in Liga Tractoristilor si Categoria Onoare. S-ar putea organiza cate un cantonament pentru echipele care castiga titlurile de campioana judeteana la seniori si la juniori. S-ar putea face liniste in Liga Tractoristilor. S-ar putea face ceva pentru fotbalul calarasean. S-ar putea face ca Doru Dinca sa-si merite increderea ce i-a fost acordata in iarna. S-ar putea face multe, pacat ca n-are cine!
 

No Comments

 1. Eu propun ca5 la sută sa dea la copii si juniori.iar echipa progresul călărași să primească sub forma de prima un salariu al tuturor angajatilor Ajf călărași pentru rezultatele meritorii obtinute în acest an la toate turneele jucate.va spun ca merita. Cu acesti copii trăiești unele din cele mai frumoase clipe.mulțumesc Bogdan pentru ca mi-ai dat ocazia de a-mi aduce aminte de perioada copilăriei.multumesc lui Dan Andronache pentru ca mi-a dat ocazia sa fiu lângă el.multumesc dlui Toma Petrișor ca a scos un mare Portar.multumesc tuturor chiar si cameramanulyi.

 2. marinar la Dunare

  Este clar ca esti un parinte al unui copil de acolo . Poate vrei sa ne spui ca ar merita si un sejur in Antalya ! Nu numai la Progresul sunt copii , nu crezi ca ar trebui sa fii echidistant ?

  • Stai linistit daca vrem sa ne ducem in Antalya ne ducem pe banii nostri asa cum am fost si in Grecia sau Germania. Copii talentaţi mai sunt in oraş dar Cristi vorbea despre performante. Progresul a terminat pe locul 4 intr—un turneu care este practic campionatul naţional şi a invins echipe pecum ASA TG MURES si Petrolul Ploiesti si remizat cu Vi itorul Cluj si Ac. Gh. Hagi. Si vezi ca Turcu Cristi nu este parinte la noi ci delegatul echipei Dinamo Sarulesti. Si daca vrei sa vorbesti despre copii si juniori singurele echipe cu rezultate la nivel national
   sunt Progresul si Dunarea jun. A.
   Si apropos chiar a fost o discutie cu staf—ul tehnic despre un cantonament de o saptamana in Antalya in februarie in saptamana libera de scoală
   ehnic despre un cantonament in saptamana libera de coala ,

 3. Mulţumim pentru aprecire Cristi, a fost o placere sa te avem printre noi. Cat despre ajutorul altora stai linistit nu ne ajuta nimeni , avem sifonierul plin de felicitari. Copiii merită toate felicitarile pentru ca s— au bătut de la egal la egal cu toate marile echipe din ţară. Important pentru mine a fost căun copil de la Progresul a refuzat să se transfere la echipa campioană pentru că el crede în proiectul Progresul. De aceea voi ajuta în continuare această echipă pentru ca acesti copii minunaţi să—şi împlinească visul.

 4. Eu va multumesc ca ma-ti primit printre voi.sunteți cu adevărat profesionisti și an avut ce învață.

 5. D-le cristi turcu aveti probleme cu gramatica si trebuie sa vi le rezolvati daca vreti sa mai postati comentarii , nu de alta dar comentariile mai sunt citite si de cunoscatori ai limbii romane . Cit despre relatia pe care o aveti cu d-l leu , vad ca va multumiti unul altuia ca existati , ca respirati , etc , ca inainte de 1989 !

 6. Ideea este ca niste sume considerabile de bani se duc acolo unde este nevoie mai putin.Personal,consider ca anumite suspendari si amenzi se dau doar pt a mai baga niste bani in buzunar(cine ii poate contrazice?).De ce sa nu se cumpere echipamente de joc sau mingii?Dc sa nu se investeasca in juniori?Pana la urma jucatorii sunt actorii principali, nu arbitrii care am vazut ca etapa de etapa ies in evidenta.Un arbitru daca greseste e suspendat 2 etape,un jucator sau antrenor este si suspendat si amendat drastic.

 7. apreciez rezultatele copiilor si munca depusa de oamenii de acolo dar ceea ce a scris cristi turcu pare o oda iubitului conducator! succes in continuare copiilor.

 8. Esti un frustrat si te dai veninos.

 9. Și vezi ca Leu se scrie cu litera mare.