SPORT — 9 septembrie 2014 at 14:05

Vesti proaste pentru Petrescu

by

Vineri, 12 septembrie, cu incepere de la ora 17:00, Inainte Modelu si Vointa Snagov se vor afla fata in fata intr-o partida contand pentru etapa a 3-a a Seriei C2. Antrenorul gazdelor, Jose Valeriu Petrescu, nu va putea conta nici la acest meci pe serviciile portarului George Bratu. Asta pentru ca cchipa naţională de fotbal pe plajă a României din care goalkeeper-ul modelenilor face parte a învins marţi Polonia cu 4-2 în al treilea şi ultimul meci din prima fază a grupelor, în turneul găzduit de oraşul Jesolo (Italia), şi a acces în runda a doua a preliminariilor Cupei Mondiale din 2015, anunţă site-ul FRF.
După 4-2 cu Ungaria şi 5-7 cu Austria, România avea nevoie măcar de un rezultat de egalitate contra Poloniei pentru a merge mai departe în faza a doua a grupelor. ‘Tricolorii’ au învins cu 4-2 s,i au încheiat grupa pe prima poziţie. Golurile au fost marcate de Marian Măciucă (3) şi Dorel Zaharia.
Clasament: 1. România 6 p (golaveraj 13-11), 2. Polonia 6 p (12-11), 3. Ungaria 3 p (8-8), 4. Austria 3 p (13-16).
„După ce am pierdut pe mâna noastră meciul cu Austria, jucătorii noştri s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să se califice în faza superioară a competiţiei de pe primul loc. Fotbalul pe plajă se află la un nou început în România, iar o calificare în premieră la un Campionat Mondial ar fi o reuşită extraordinară”, a declarat Ciprian Paraschiv, manager pentru dezvoltare fotbalistică din cadrul FRF şi şeful delegaţiei române la turneul de la Jesolo.
În prima fază a turneului de calificare, cele 24 de selecţionate au fost împărţite în 6 grupe de câte 4. Primele două clasate şi cele mai bune patru echipe de pe locurile 3 merg în următorul tur. Cele 16 echipe rămase în competiţie vor fi grupate, câte 4, în alte 4 grupe. Câştigătoarele din fiecare grupă vor merge la Mondialul din Portugalia. Lotul României pentru turneul de calificare este următorul: Laurenţiu Marian Gheorghe, George Bratu – Iulian Răvoiu, Ionel Posteucă, Daniel Carauleanu, Ionuţ Florea, Marian Măciucă, Dorel Zaharia, Tudorel Fugaru, George Chirilă, Gabriel Dobre, Viorel Farcaş (antrenor-jucător).

Comments are closed.