SPORT — 6 septembrie 2014 at 15:32

Teto putea aduce fericirea la Calarasi

by

In cadrul rundei secunde din Liga Nationala de handbal masculin, Poli Timisoara a invins pe Dunarea Calarasi cu scorul de 25-24. La pauza, formatia gazda conducea cu 14-13. Prestatia elevilor lui Aihan Omer a fost una buna. Calarasenii ar fi putut pleca neinvinsi, dar Florin Nicolae Teto a trimis mingea in bara portii adverse la ultimul atac al jocului.
teto1959
„Cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 11, când gazdele s-au desprins la 6-4 după reușita lui Demis Grigoraș.Călăreșnii s-au apărat foarte agresiv tot meciul, dar în special în debutul partidei, însă în atac nu au putut ține ritmul cu golurile poliștilor. Oaspeții au egalat la 10 după 24 de minute de joc, pentru ca apoi Poli să revină din nou în avantaj. Dunărea, prin golul lui Kumogoroski a preluat conducerea cu 13-12, dar apoi echipa lui Constatin Ștefan a revenit și a intrat la pauză în avantaj cu 14-13 după golul marcat de Călin Leordean. În repriza a doua, primul gol s-a marcat după cinci minute de joc, iar bănățenii au continuat să își mărească avantajul la trei goluri. La jumătatea reprizei, tabela indica 19-16 pentru CH Poli, care a condus și cu 22-17 dar oaspeții au avut apoi un moment de revenire. Finalul a fost trăit intens de ambele formații, iar cu un minut înainte de final, tabela indica 25-24, iar Călărașiul a fost aproape să marcheze, după ce mingea aruncată de Florin Nicolae a atins bara și pe portarul Tudor Stănescu”, scrie Ora de Stiri.
Intr-un alt joc disputat astazi, Pandurii Tg. Jiu a pierdut pe teren propriu in fata celor de la HC Vaslui. Moldovenii s-au impus cu scorul de 27-25, dupa ce la pauza tabela a indicat egalitate, 14-14. Partida dintre Stiinta Bacau si Dinamo Bucuresti s-a incheiat cu scorul 25-25. Jocul dintre HCM Constanta si Minaur Baia Mare se va disputa joi, 11 septembrie. Saptamana viitoare, HC Dunarea Calarasi va juca in Sala Polivalenta contra Stiintei Bacau, vicecampioana Romaniei.

No Comments

  1. Felicitarii ahc. Baietii sunt chiar buni . Succes!
    Un noc bun in deplaasare