SPORT — 5 septembrie 2014 at 01:56

"E o echipa destul de inchegata"

by

Astazi va incepe etapa a 2-a a Ligii Nationale de handbal masculin. Primul meci al rundei se va disputa intre Steaua Bucuresti si Potaissa Turda, cu incepere de la ora 18:00. Intr-un alt joc programat astazi, dar cu incepere de la ora 18:00, se vor afla fata in fata CSM Bucuresti si Universitatea Suceava.
Handbalistii de la Dunarea Calarasi au pornit in aceasta dimineata spre Timisoara, pentru duelul de maine, cu Politehnica, programat cu incepere de la ora 17:00. Tot maine vor avea loc meciurile Pandurii Tg. Jiu – HC Vaslui, de la ora 17:30, si Stiinta Bacau – Dinamo Bucuresti, de la ora 19:15.
Inaintea duelului din Banat, antrenorul gazdelor, Constantin Stefan, a vorbit despre formatia de pe malul Borcei. ”A început campionatul. Din prima etapă s-a dovedit că va fi un campionat echilibrat. Vine o nou promovată, dar nu trebuie să o tratăm ca atare pentru că în această vară au făcut șapte transferuri foarte importante, dintre care cinci internaționale. În prima etapă a produs surpriza, a bătut Constanța. Mai mult ca sigur o să vină cu entuziasm. Sperăm ca sâmbătă, la ora jocului, echipa să fie într-o formă bună, și să ne apropiem victoria. Vrem să începem meciurile de acasă cu o victorie, ne este la îndemână. Trebuie să dăm totul pe teren și să determinăm timișorenii să vină la sală”, a declarat Constantin Ștefan.
Click aici pentru continuarea articolului!

Comments are closed.