SPORT — 3 septembrie 2014 at 14:31

"Victor Alonso este jucatorul potrivit"

by

Handbalistul spaniol Victor Alonso „este jucătorul potrivit” pentru Stiinta Bacău, a estimat managerul vicecampioanei, Puiu Ciobanu. Victor Alonso Garcia s-a integrat, incepand din aceasta dupa-amiaza, in programul de pregatire al formatiei Stiinta Municipal Dedeman Bacau, vicecampioana tarii rezolvand astfel problema postului de inter dreapta, survenita dupa disponibilizarea lui Goran Gorenac. Croatul fusese apreciat, in pregatirile pentru noul sezon, a fi necorespunzator din punct de vedere al potentialului de joc, in ciuda gabaritului sau impresionant.

„Ne bucuram ca l-am adus în lot pe Victor Alonso Garcia de la formatia spaniola Ademar Leon, un jucator care a debutat in aceasta primavara in nationala Spaniei. Este exact ceea ce aveam nevoie”, a declarat managerul Puiu Ciobanu. Potrivit acestuia, „au existat tratative si cu un alt spaniol, Javier Humet, de la HCM Constanta, insa acum nu regretam deloc faptul ca ele nu s-au finalizat favorabil”

„Victor Alonso este jucatorul potrivit pentru Stiinta. Si daca tot am amintit de Constanta, va spun ca echipa campioana l-a curtat si ea in vara pe Victor Alonso. Jucatorul a refuzat atunci echipa din Constanta pentru a-si da acum acceptul de a evolua la noi”, a mai indicat managerul formatiei bacauane.
„Cred ca am rezolvat benefic si, mai ales, la timp, pentru jocul echipei si evoluriile viitoare din Ligă, dar mai ales din competitia europeană in care vom juca. Conationalul meu este un sportiv cunoscut deja ca fiind valoros, ce poate exploda insa in fata Europei tocmai prin evolutiile sale in echipa Stiinta”, a declarat pentru AGERPRES conationalul său, Mateo Garralda, antrenorul formatiei, venit la Bacau in cursul verii. 

Victor Alonso Garcia este cel de-al doilea jucator spaniol din lotul actual al Stiintei Bacau, dupa ce a fost legitimat Josep Masachs Gelma, adus in vara de la Naturhouse La Rioja. Accidentat in ultimele doua saptamani, Masachs si-ar putea face reintrarea sambata, la jocul cu Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii Nationale de handbal.

Comments are closed.