SPORT — 3 septembrie 2014 at 12:39

Silviu Matei a fost exclus din lot

by

In runda inaugurala a Ligii a 3-a, FC Dunarea Calarasi s-a impus cu 3-1 in deplasare, contra Viitorului Domnesti. Unul dintre oamenii care au avut o evolutie buna a fost mijlocasul Silviu Matei. Vineri, cu incepere de la ora 17:00, calarasenii vor juca acasa, impotriva celor de la CS Tunari. La aceasta partida, antrenorul Ion Rauta nu va conta pe serviciile lui Matei dupa ce acesta a fost exclus din lotul echipei de seniori.
14611_452692898112078_358508962_n
Costica Stefan, presedintele clubului calarasean, a explicat situatia jucatorului. „Luni seara, Ion Rauta a fost la el acasa si nu l-a gasit. Nu a fost doar problema asta. S-au adunat mai multe si am luat aceasta decizie. Va face antrenamente cu juniorii A, pregatiti de catre Marius Paun, si daca se reabiliteaza il vom aduce la echipa mare. Si acum, daca doreste, se poate antrena cu seniorii”, sustine seful gruparii „galben-albastre”.
In locul lui Silviu Matei, Ion Rauta il va titulariza pe Sergiu Popescu, jucator care in partida cu Viitorul Axintele, din Cupa Romaniei – Timisoreana, a fost eliminat. „Nu vom renunta la Matei. Este baiatul nostru, are calitati, iar cand se pregateste joaca fotbal exact ca un fotbalist. Rauta a cerut ca el sa stea in cantonamentul de la stadion, dar jucatorul a refuzat. Eu cred ca o sa-si revina”, a completat Stefan.

Comments are closed.