SPORT — 3 septembrie 2014 at 11:20

Nelu Tatu: "Voi face memoriu"

by

Suspendat pentru o perioada de 3 luni de catre Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi, Nelu Tatu, presedintele Spicului Valcelele, spune ca se va adresa Comisiei de Apel pentru ca pedeapsa dictata aseara sa fie mai „dulce”. Acelasi gest intentioneaza sa-l faca si Dan Nitu, antrenorul celor de la Zarea Cuza Voda. care afirma ca Tatu i-a rupt tricoul.
„Nu mi se pare normal sa mi se dea o astfel de suspendare. Nu am batut pe nimeni. Doar m-am certat cu un vecin de-al meu. Ma voi adresa Comisiei de Apel. Ma bucura foarte mult faptul ca s-a pastrat rezultatul din teren si asta pentru ca Dan Nitu nu a stiut cum sa formuleze contestatia”, a declarat Nelu Tatu.
De partea cealalta, Dan Nitu se simte nedreptatit. „Regulamentul nu este acelasi pentru toti. Nu mi se pare normal asa ceva. Ma voi adresa Comisiei de Apel pentru ca noi trebuia sa castigam acel meci cu 3-0 fiindca echipa adversa a folosit un jucator care era trecut in raportul de arbitraj cu alt numar decat cel pe care il avea pe tricou. Am contestat dreptul de joc al acelui jucator si nu inteleg de ce nu ni s-a dat dreptate”, sustine Nitu.
 

Comments are closed.