SPORT — 3 septembrie 2014 at 14:11

Final de saptamana fierbinte

by
Dunarea Calarasi se pregateste pentru un final de saptamana cat se poate de incarcat. www.afc-dunareacalarasi.ro a afisat programul pe care „galben-albastrii” il vor avea in acest week-end. Capul de afis este reprezentat de jocul dintre FC Dunarea si CS Tunari.
– Vineri, 05 septembrie, de la ora 17:00, FC Dunarea Calarasi va juca pe Stadionul Municipal „Ion Comşa”, meciul etapei a II-a a campionatului Ligii a III-a în compania echipei C. S. Tunari – Ilfov.
– Sambata 06 septembrie, de la ora 12:00, va debuta editia de campionat 2014/2015 in Liga I la Fotbalul in Sala. Dunarea Calarasi, intarita puternic cu doi internationali de marca – Iuliu Safar si Emil-Andrei Raducu vor da replica puternicei echipe United Galati, in „barlogul” acesteia!
– Duminică, 07 septembrie, in cuplaj, pe stadionul CFR din Constanta: Farul – Dunarea Calarasi. Sub conducerea brigazii de arbitri formata din Valentin Modrea (Slobozia), ajutat de Fl. Burlacu (Urziceni) si Andrei Călinescu (Slobozia), de la ora 12:00 se va juca meciul Juniorilor „A”, urmat imeditat de meciul Juniorilor „B”, arbitrat de Mihai Zamfir (Slobozia), ajutat de Fl. Burlacu (Urziceni) şi Andrei Călinescu (Slobozia).

No Comments

  1. Succes baieti !