SPORT — 3 septembrie 2014 at 11:54

"Cred ca voi ajunge sa bat un arbitru"

by

Dinamo Sarulesti are un inceput ezitant de sezon in Categoria Remorca – Seria B. Dupa primele trei etape, dinamovistii au numai patru puncte, iar jocul echipei este departe de pretentiile unei formatii care si-a propus promovarea in Liga Tractoristilor. Sambata, la Galdau, echipa din Sarulesti a fost umilita, gazdele impunandu-se cu 4-1.
Cu toate acestea, delegatul Florin Dumitru s-a aratat nemultumit de maniera in care Laurentiu Kosztelnic a arbitrat. „Centralul” calarasean, fiul lui Adrian Kosztelnic, fost arbitru divizionar B si fost presedinte al CJA Calarasi, a consemnat in raportul de arbitraj incidentele de la finalul jocului, astfel ca Dumitru a fost suspendat de catre Comisia de Disciplina pentru o perioada de o luna de zile si amendat cu 350 de lei.
„Am ramas fara cuvinte. Nu am injurat pe nimeni. M-am comportat civilizat. Intr-adevar, am fost nemultumit de arbitraj, dar si de observatorul Viorel Stefan. Am consemnat in raportul de arbitraj ca arbitrajul a fost slab si ca observatorul a fost rupt de beat, dar nu am injurat pe nimeni. In minutul 39 al celei de-a doua reprize, Kosztelnic a aratat deja 3 minute de prelungire. Atunci m-am enervat. Scorul era 2-1. Inca se mai juca. Pana la urma s-a terminat 4-1. Victoria gazdelor este incontestabila. Chiar vreau sa evidentiez faptul ca jucatorii si spectatorii s-au comportat impecabil. Eu nu am fost de acord ca in incinta terenului de joc sa stea spectatori, dar pe arbitru si pe observator nu i-a interesat acest lucru. La Sarulesti, noi avem grija ca toti spectatorii sa stea dincolo de gard. Ma jur pe Biblie ca nu l-am injurat pe arbitru. Mi se pare incredibil ceea ce s-a intamplat. Am fost suspendat o luna de zile fara sa fac ceva. Cred ca voi ajunge sa bat un arbitru. Noi plecam de acasa, de langa familii, punem bani din buzunar ca sa jucam fotbal, dar toata bucuria ne este rapita de unii care nu au nici o legatura cu acest sport. Dupa joc, l-am sunat pe Daniel Stefan si i-am spus ca observatorul a venit beat la meci. Mi-a cerut sa fac o adresa catre AJF Calarasi, dar am zis ca nu are nici un rost sa intocmesc un astfel de document. Am vrut sa fiu om, sa nu le fac rau, dar am sfarsit prin a fi cel care a avut de pierdut”, a declarat Dumitru.

No Comments

  1. Asa de treaz a fost observatorul la meci ca ii cerea unui jucator din teren sa se dea la o parte ca sa vada meciul…il confundase cu un spectator!