SPORT — 2 septembrie 2014 at 07:35

Petrescu il vrea pe Alexandru Marin

by

In vreme ce in campionatul judetean perioada de transferuri s-a incheiat, la Liga a 3-a se mai pot face mutari pana la 8 septembrie. Inainte Modelu are probleme de efectiv si incearca sa-l aduca pe Alexandru Marin, 20 de ani, de la Dunarea Ciocanesti. Mutarea nu este insa tocmai usor de realizat.
„Am vorbit cu jucatorul si i-am zis ca il astept la antrenament ca sa discutam. Aseara nu a venit. Noi avem nevoie de el pentru ca este jucator Under 21”, a declarat antrenorul modelenilor, Jose Valeriu Petrescu. Dunarea Ciocanesti nu doreste sa-l cedeze pe jucator, chiar daca asta ar insemna un pas inainte in cariera mijlocasului.
„Am inceput bine campionatul si nu ne dorim ca vreun jucator sa mai plece acum de la echipa. Alexandru Marin s-a integrat foarte bine la noi, joaca pe postul ramas liber dupa plecarea lui Mirel Pena la Modelu. Eu i-am zis jucatorului sa nu se duca la Modelu, ca sa discute cu Petrescu. Normal era ca Petrescu sa se inteleaga mai intai cu noi si abia apoi sa porneasca negocierile. Astazi vom avea o sedinta cu oamenii din conducerea clubului si vom lua o decizie. Daca jucatorul isi va exprima intentia de a merge la Modelu, noi nu ne vom opune transferului”, a declarat Cornel Ticu.

Comments are closed.