SPORT — 1 septembrie 2014 at 09:49

Victorie pentru juniorii lui Paun

by

Ieri s-au desfasurat jocurile primei etape din cadrul Campionatului National de fotbal destinat juniorilor republicani. FC Dunarea Calarasi face parte din Seria a 2-a si a evoluat in runda inaugurala pe teren propriu, contra Deltei Tulcea. La juniori A, victoria a revenit calarasenilor. Elevii cuplului Marius Paun – Cosmin Onofrei au invins cu 2-0. Au marcat Ionut Tudor, in minutul 20, si si Viorel Marinache, in minutul 83.
IMG_0483
 
Dunarea A: Paun – Dolache, Munteanu, Mihut, Spranceana – Cercez (’50 Berdan, ’85 Mikos), Zulbie, Marinache, A. Nicolae, Tudor (’90 M. Tutuianu) – Neagu (’60 Voinea, ’88 Bogdan). Antrenor: Marius Paun.
In partida juniorilor B, FC Dunarea Calarasi a fost invinsa cu scorul de 4-2. Pentru echipa pregatita de catre Mirel Condei au marcat Marian Curte, in minutul 28, si George Milu, in minutul 68. In etapa urmatoare, juniorii Calarasiului vor avea o deplasare dificila, urmand a juca pe terenul celor de la Farul Constanta.
Dunarea B: Bejenaru – Barbu, (’55 I. Tutuianu), Milu, Ostroveanu, M. Nicolae – Rotaru, Petrescu (’60 Barascu), Stanciu, Spataru, Curte (’75 Mihai) – Stan (’75 Dobre). Antrenor: Mirel Condei.

No Comments

  1. P.S. Pentru juniorii B a marcat Spataru, nu Curte. Am vazut greseala asta peste tot

  2. suporter Dunarea

    Nu numai ca a marcat Laur Spataru primul gol , dar a si muncit foarte mult tot meciul , ba mai mult si golul 2 a venit tot din centrarea lui asa ca nu este bine sa se faca astfel de greseli , trecindu-se in articol ca a marcat Curte .

  3. Nu pot decat sa ma bucur ptr rezultat si astept inca invitatia!:)