Special — 30 august 2014 at 10:07

Demisie de onoare sau promovare?

by

Prosteala pe fata. In cazul lui Daniel Stefan nu vorbim despre o demisie de onoare, ci despre o promovare. Nu va mai trece mult timp pana cand Gascanu va ajunge secretarul AJF Calarasi. Deocamdata, fostul sef al arbitrilor calaraseni face pe pacifistul. „Mi-am dat demisia pentru ca nu am fos cooptat in lotul de observatori de Liga a 3-a si as vrea sa nu se creada ca eu am tinut de acest post. Prin demisia mea vreau ca lucrurile sa se linisteasca in fotbalul calarasean. Echipele sa-si vada de treaba lor si sa-i lase pe arbitri sa-si faca treaba. Nu mai vreau sa am nici o implicare, dar daca AJF are nevoie de experienta mea voi raspunde si voi fi alaturi”, este declaratia data de catre Gascanu pentru tabloidul Editia. Gascanu uita sa spuna ca ultimele scandalurile din fotbalul calarasean l-au avut pe el ca autor, nu pe echipele participante la campionatul judetean. www.sportcalarasean.ro va prezinta, sub forma unui pamflet, cateva lucruri despre emotionanta demisie a lui Daniel Stefan din fruntea CJA Calarasi.
– Nicolae Eftene: „Imi cer scuze ca n-am putut ajunge la sedinta Comitetului Executiv in care Gascanu si-a anuntat demisia. Daca stiam, ma duceam pe jos pana la Calarasi”.
– Luni e demisionat Sabin Dacau, joi a demisionat Daniel Stefan. Toata lumea se intreaba cine va demisiona maine, la capatul celei mai frumoase saptamani din istoria sportului calarasean.
– Teatrul Tandarica isi va deschide o filiala la Calarasi. Spectacolele vor avea loc de luni pana vineri la Baza Navrom, iar sambata si duminica pe mai multe stadioane din judet.
– Nita Miron: „Gascanu vrea sa se razbune pe mine, d-asta vrea sa ajunga secretarul AJF Calarasi. Eu il sfatuiesc sa isi vada de treaba lui, ca eu n-am vrut niciodata sa fiu sefa arbitrilor. M-am multumit doar sa fac delegarile in locul lui”.
– Nelu Stan spune ca delegarea lui Viorel Solomon la un meci din Liga Tractoristilor s-a facut in conditii de forta majora, uitand ca Gabriel Bondoc, unul dintre cei mai apreciati arbitri din judet, va oficia la un meci din Categoria Remorca.
– La secretariatul AJF Calarasi a fost instalat un rotisor.
– Nelu Tatu: „Intr-o luna de zile il schimbam si pe Radulescu. Eu le-am zis in Comitetul Executiv sa termine cu prostiile pentru ca banii care se invart in forbalul calarasean sunt bani publici si n-are rost sa ne batem joc de oameni, de primari, de comune intregi”.
– Dupa numirea lui Ionel Radulescu in functia de presedinte al Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, Victoria Dragos Voda a devenit favorita la castigarea titlului de campioana judeteana.
– Marian Speriatu: „Ma bucur pentru Silviu Moldoveanu”.
– Mai multe echipe din Liga Tractoristilor vor sa se retraga din campionat dupa ce au aflat ca Ionel Radulescu, noul sef al arbitrilor, nici macar nu bea. „Cred ca este o stare de incompatibilitate”, afirma Gheorghe Uleia.

Comments are closed.