SPORT — 29 august 2014 at 18:19

Modelu a facut spectacol la debut

by

La primul joc in Liga a 3-a, Inainte Modelu nu s-a facut deloc de ras. Formatia antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu a remizat in aceasta dupa-amiaza, scor 2-2, cu Viitorul Axintele, echipa ce si-a anuntat intentia de a promova in Liga a 2-a. Golurile modelenilor au fost marcate de catre Mitrea, in minutul 6, si Huzuneanu, in minutul 67. Ialomitenii au punctat prin Badea, in minutele 30 si 48.
„Am inceput jocul foarte bine. Am dat gol repede, am avut ocazia sa majoram scorul, dar nu am reusit. Mai departe, cei de la Axintele au reusit sa speculeze slabiciunile noastre si sa intoarca scorul. Sunt bucuros ca am dat dovada de caracter si am avut puterea sa egalam. Cred ca puteam chiar sa castigam daca fructificam ocaziile din finalul meciului. Sunt multumit de atitudinea jucatorilor. Am jucat ceea ce ne-am propus. Rezultatul este echitabil”, a declarat Petrescu.
In celalalt meci disputat astazi in Seria C2, CS Tunari a invins cu 4-2 pe Metaloglobus Bucuresti. Maine, cu incepere de la ora 18:00, se vor desfasura si celalalte cinci jocuri ale etapei. FC Dunarea Calarasi va juca in Capitala, pe Stadionul Regie, contra ilfovenilor de la Viitorul Domnesti.
Modelu: Bratu – Penita, Nicodim, Topor, Antoniev – M. Gheorghe, Ionel (60 Gheorghita), Huzuneanu, Mitrea – Giugiumica (60 Dumitrescu), V. Gheorghe. Antrenor: Jose Valeriu Petrescu.

Comments are closed.