SPORT — 29 august 2014 at 18:41

Mocanu, doua goluri pentru Dinamo

by

In aceasta seara s-a desfasurat primul joc din sezonul 2014-2015 al Ligii Nationale de handbal masculin. Dinamo Bucuresti a invins pe teren propriu pe Poli Timisoara, scor 26-24. Calaraseanul Laurentiu Nitu este in acest om de baza la formatia antrenata de catre Sebastian Bota, dupa ce Mironescu s-a accidentat, iar transferul lui Toma, de la HCM Constanta, nu s-a concretizat. Extrema dreapta dinamovista a marcat un singur gol, dar a avut un rol important in jocul formatiei sale din prima repriza, atunci cand Dinamo s-a desprins pe tabela de marcaj la o diferenta de 7 goluri.
In partea a doua, banatenii, care saptamana viitoare vor evolua in fata propriilor suporteri contra HC Dunarea Calarasi, au jucat mai bine si au reusit sa se apropie de adversar pana la doua goluri. Oaspetii s-au aratat nemultumiti de maniera arbitraj, considerand ca formatia gazda a fost vadit avantajata. Celalalt calarasean de la Dinamo, pivotul Marius Mocanu, a evoluat pe finalul partidei, reusind sa marcheze doua goluri.
Liga Nationala, etapa I: Dinamo Bucuresti – Poli Timisoara 26-24, Universitatea Suceava – Stiinta Bacau (30 august, ora 17:00), HC Dunarea Calarasi – HCM Constanta (30 august, ora 18:00), Potaissa Turda – Pandurii Tg. Jiu (30 august, ora 18:00), HC Vaslui – HC Odordeiu Secuiesc (30 august, ora 18:00), Minaur Baia Mare – Steaua Bucuresti (31 august, ora 17:00).
 

Comments are closed.