SPORT — 28 august 2014 at 07:10

Meciul de handbal se va juca sambata

by

HCM Constanta, cea mai buna echipa a handbalului masculin romanesc din ultimii zece ani, nu a dorit ca partida din prima etapa a Ligii Nationale, programata pe terenul HC Dunarea Calarasi, sa fie amanata. In aceste conditii, jocul se va desfasura, sambata, 30 august, cu incepere de la ora 18:00, la Sala Polivalenta.
Antrenorul calarasenilor, Aihan Omer, se va putea baza si pe serviciile lui Vadim Brajnik, Pavlo Gyrkovsky si Oleg Kugomorodsky. Cei trei au pornit astazi de la Kiev catre Calarasi, urmand a parcurge un drum de 18 ore cu masina. Cei trei spera sa se poata prezenta la sedinta de pregatire de maine dupa-amiaza. Intrarea la partida de sambata, cu HCM Constanta, va costa cate 5 lei pentru fiecare spectator.
Cu ocazia partidei de maine, handbalistii calaraseni isi vor prezenta si noul echipament de joc. Acesta este produs de catre firma Kempa. „Am luat doar doua randuri de echipament de joc pana acum. Unul este galben si albastru, culorile clubului nostru, iar al doilea este portocaliu cu negru. Altceva nu am luat. Suntem un club sarac, nu ne permitem sa mai luam si altceva”, a declarat Ioan Bota, directorul executiv al clubului.

No Comments

  1. Cu salarii de 3 – 4 mii de euro , sunteti un club ,, sarac” ?