SPORT — 27 august 2014 at 08:39

HC Dunarea vrea sa-si amane meciul

by

Federatia Romana de Handbal inca nu a comunicat in mod oficial daca jocul dintre HC Dunarea Calarasi si HCM Constanta se va disputa sambata, 30 august, cu incepere de la ora 18:00. Astazi, Ioan Bota, directorul executiv al gruparii de pe Borcea, a depus la FRH o cerere prin care solicita ca partida din prima etapa a Ligii Nationale sa se dispute miercuri, 3 septembrie, cu incepere de la ora 17:00.
„Totul depinde acum de cei de la Constanta. Pentru a putea amana meciul, avem nevoie de acordul lor. L-am sunat pe Ali Nurhan, presedintele constantenilor, pentru a-i cere sa amanam jocul pana miercuri, dar nu mi-a raspuns la telefon. Federatia ne va comunica astazi in mod oficial daca jocul se va disputa sambata sau nu”, a declarat Bota.
HC Dunarea Calarasi a primit in aceasta dimineata 250.000 de lei de la Consiliul Judetean. Dupa-amiaza, Consiliul Local va aproba acordarea sumei de 200.000 de lei pentru CSM Calarasi, aceasta din urma suma urmand a ajunge in conturile handbalistilor care au reusit sa promoveze sezonul trecut in Liga Nationala.
Calarasenii isi doresc sa amane meciul cu HCM Constanta pentru ca mai au de rezolvat cateva probleme de ordin organizatoric. De asemenea, ucrainenii veniti in aceasta vara la Calarasi sunt plecati la Kiev, pentru a obtine viza de lucru pe teritoriul Romaniei. Antrenorul Aihan Omer, care inca nu a semnat nici un contract cu gruparea condusa de catre Ion Dumitru, nu are toti jucatorii la dispozitie si nu isi poate da cu parerea despre valoarea lotului. In acest moment, principala prioritate a calarasenilor o reprezinta achitarea datoriilor, astfel incat FRH sa poata aproba transferurile handbalistilor.
 

Comments are closed.