SPORT — 26 august 2014 at 18:17

Inainte Modelu a ramas fara portar

by

Jose Valeriu Petrescu are mari probleme de efectiv in acest moment. Pe langa accidentarea prelungita a lui Mirel Pena, Mourinho de Calarasi a mai dat de o belea. Portarul George Bratu a fost convocat la echipa nationala de fotbal pe plaja si va absenta de la meciurile cu Dinamo II Bucuresti si Vointa Snagov.
Goal-keeper-ul modelenilor se afla deja in cantonamentul „nationalei”, dar modeleni au primit asigurari ca joi seara Bratu va ajunge la Calarasi, pentru a intrat in cantonament cu echipa sa de club la hotelul ce apartine CSM Calarasi. Astfel, Petrescu va conta pe serviciile portarului la primul joc din campionat, programat sambata, cu incepere de la ora 18:00, pe teren propriu, contra celor de la Viitorul Axintele.
Tehnicianul campioanei judetene i-a spionat pe ialomiteni in aceasta dupa-amiaza, la jocul pe care acestia l-au castigat in urma loviturilor de departajare pe terenul FC Dunarea Calarasi. „Trebuie sa ne luam masuri. Axintele este o echipa foarte buna, iar noi nu ne permitem sa pasim cu stangul in Liga a 3-a. In mare masura, jocul lor nu m-a surprins pentru ca stiam ce jucatori au”, a declarat Petrescu.

Comments are closed.