SPORT — 26 august 2014 at 18:06

CS Budesti, amenzi de 1.800 de lei

by

Daca toata lumea de la AJF Calarasi si-ar face datoria precum oamenii care fac parte din Comisia de Disciplina atunci fotbalul calarasean ar arata mult mai bine. In aceasta seara, analizand evenimentele de la meciul dintre Viitorul Soldanu si CS Budesti, s-a hotarat ca gruparea din orasul aflat la varsarea Dambovitei in Arges sa plateasca amenzi in valoare de 1.800 de lei. Alte suspendari ce atrag atentia sunt cele ale lui Sandi Moldoveanu, de la Dragos Voda, suspendat o luna de zile, si Radu Vlad, de la Ulmeni, suspendat 10 etape.
C.S.M. Oltenita – Unirea Manastirea
Jucatorul Cotea Gabriel Ionut de la Unirea Manastirea se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare
Venus Independenta – Victoria Dragos Voda
Delegatul echipei Victoria Dragos Voda, Moldoveanu Sandi se suspenda o luna si 300 lei penalitate financiara in baza art. 8.6 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Avantul Dor Marunt – Avantul Pietroiu
Jucatorul Chiratcu Costin Lucian de la Avantul Dor Marunt se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Avantul Dor Marunt – Avantul Pietroiu (juniori)
Comisia de Disciplina omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Avantul Dor Marunt si in baza art. 2.20 din RD al AJF, delegatul echipei Avantul Pietroiu, Panait Ionel se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Steaua Radovanu – Partizan Crivat (juniori)
Comisia de Disciplina omologheaza partida cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Steaua Radovanu si in baza art. 2.20 din RD al AJF, delegatul echipei Partizan Crivat, Petre Marian se sanctioneaza cu avertisment si penalitate financiara 100 lei.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Vointa Nana – C.S. Viitorul Curcani
Jucatorul Herea Marian Razvan de la Vointa Nana se suspenda 10 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din RD al AJF.
Jucatorul Dicu Ninel Ionut de la Vointa Nana se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.
Jucatorul Iordache Doru Gabriel de la Vointa Nana se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Contestatia depusa de echipa C.S. Viitorul Curcani , Comisia de Disciplina amana solutionarea cauzei pena la data de 2.09.2014, cand jucatorul Herea Marian Razvan de la echipa Vointa Nana , obligatoriu va fi prezent in fata Comisiei pentru elucidarea cazului. In caz contrar, aflandu-se sub sanctiunile art. 1.20 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Unirea Frasinet – A.S. Belciugatele
Jucatorul Vilcu Marian Catalin de la A.S. Belciugatele se suspenda 4 etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Rapid Ulmeni – Progresul Fundulea
Jucatorul Grecu Valentin de la echipa Rapid Ulmeni se suspenda 4 etape si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD. al AJF. Jucatorul Vlad Alexandru Raducu de la Rapid Ulmeni se suspenda 10 etape si 200 lei penalitate finenciara in baza art. 1.11 coroborat cu 1.8 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Rapid Razvani – Atletic Dorobantu
Jucatorul Ghencea Nicolae de la Atletic Dorobantu se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din RD al AJF. Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Conpet Stefan cel Mare – Viitorul 2010 Dalga
Jucatorul Neacsu Tomita de la Conpet Stefan cel Mare se suspenda 2 etape si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 al. 2 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Steaua Radovanu – Partizan Crivat
Jucatorul Bumbacaru Robert de la Partizan Crivat se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din RD al AJF.
Contestatia formulate de Steaua Radovanu se respinge ca netaxata.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Viitorul Soldanu – C.S. Budesti
Comisia de Disciplina anuleaza rezultatul din teren si omologheaza partida cu 3-0 in favoarea echipei Viitorul Soldanu in baza rapoartelor intocmite de arbitru si observator si penalitate financiara in valoare de 500 lei pentru echipa C.S. Budesti in baza art. 2.5 din RD al AJF.
Delegatul echipei C.S. Budesti, State Iulian, se suspenda 3 luni calendaristice incepand cu data de 26.08.2014 si 500 lei penalitate financiara in baza art. 8.6 din RD al AJF.
Clubul C.S. Budesti se sanctioneaza cu avertisment pentru lipsa de interes in educarea propriilor jucatori plus penalitate financiara in valoare de 500 lei in baza art.1.16 din RD al AJF.
Jucatorul Neagu Marian de la C.S. Budesti , aflat in stare de suspendare ( 10 etape in data de 12.08.2014) , identificat in rapoartele suplimentare ca jucator activ incepand cu repriza a II-a, se suspenda inca 6 etape si penalitate financiara 300 lei in baza art. 1.15 din RD al AJF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

No Comments

  1. nea sima ai patit-o

  2. meciul Belciugatele-Nana din etapa a II-a unde se disputa,pt ca ca gazdele au terenul suspendat dupa meciul din cupa cu fundulea