SPORT — 26 august 2014 at 07:28

5 lei intrarea la meciurile de handbal

by

HCM Constanta si-a rezolvat problemele financiare pe care trebuia sa le rezolve pentru a putea participa in Liga Nationala de handbal masculin. In aceste conditii, echipa campioana nu mai doreste ca jocul din prima etapa, programat sambata, cu incepere de la ora 18:00, la Calarasi, sa fie amanat. Intrarea la partida ce va fi gazduita de Sala Polivalenta va costa 5 lei pentru fiecare persoana care isi doreste sa asiste la debutul HC Dunarea pe prima scena a handbalului romanesc.
Faptul ca partida contra constantenilor nu se va mai amana nu reprezinta o veste tocmai buna pentru gruparea de pe Borcea. Calarasenilor inca nu le-au fost inregistrate transferurile jucatorilor din cauza unor memorii depuse la Federatia Romana de Handbal de catre unii dintre handbalistii care in stagiunea precedenta au evoluat pentru CSM Calarasi. In plus, antrenorul Aihan Omer, care a condus in aceasta dimineata prima sedinte de pregatire, si-ar fi dorit mai mult timp pentru a cunoaste lotul pe care il are la dispozitie.
La partida cu HCM Constanta, Alin Sania va putea fi apt de joc, insa nu la capacitate maxima. „Centrul” Silvian Amihaesi nu va juca pentru HC Dunarea, in vreme ce Yan Vyzhbovsky inca nu a fost transferat de la CSM Calarasi. „Amihaesi nu a facut fata cerintelor noastre si a plecat de la echipa inca de saptamana trecuta. Nu a fost cu noi nici macar la turneul de la Bacau. Vyzhbovsky inca apartine celor de la CSM Calarasi. Deocamdata nu l-am transferat si nu se stie ce va urma”, a declarat Ioan Bota, directorul executiv al HC Dunarea Calarasi.
HCM Constanta, adversarul de sambata al calarasenilor, va juca in aceasta dupa-amiaza, cu incepere de la ora 17:00, Supercupa Romaniei. Partida va avea loc la Brasov, contra Stiintei Bacau, si va fi transmisa in direct de catre postul de televiziune Digisport 1.

No Comments

  1. florian costel

    Hai bai ca intram in linie dreapta….sa inceapa meciurile!!!!

  2. Daca stie cineva, cand si unde se pun in vanzare biletele? Hai Dunarea!

  3. biletele se vand la cuza-voda, prima pe dreapta!!!!! bai VIRGILE se vand la sala ce draq!!!!!!!

  4. Biletele se vor gasi la intrarea in Sala Polivalenta…Pretul fiind unul rezonabil….Bafta multa baietilor nostri!!