SPORT — 25 august 2014 at 10:09

Omer: "Sunt in drum spre Calarasi"

by

HC Dunarea Calarasi nu mai poate conta pe serviciile lui Sabin Dacau, care a anuntat astazi ca renunta la a mai antrena gruparea de pe Borcea. In locul sau, foarte probabil, va fi numit Aihan Omer, tehnician care a castigat de trei ori Cupa Challenge cu UCM Resita.
10574332_748785661850476_6168416199575290266_n
„Acum sunt in drum spre Calarasi”, a declarat Aihan Omer. Acesta va avea o discutie in aceasta dupa-amiaza cu presedintele Ion Dumitru, urmand ca de la ora 18:00 sa conduca primul antrenament. Dintre jucatori aflati acum la Calarasi, reputatul antrenor a mai lucrat cu Iulian Andrei si Yan Vyzhbovsky.
Sabin Dacau spune ca pleaca de la Calarasi cu inima impacata. „Le-am spus celor de la Calarasi inca de acum doua saptamani ca vreau sa plec la Oradea, acasa, pentru ca am probleme personale foarte grave care ma impiedica sa stau departe de sotie. Eu mi-am facut datoria fata de Calarasi. Angajamentul meu a fost sa promovam in Liga Nationala. Trebuia sa renunt dupa ce am jucat barajul de la Sebes. Nu stiu unde voi antrena, dar sper ca intr-o zi sau maximum doua sa imi gasesc o echipa”, a declarat fostul antrenorul al calarasenilor.
Federatia Romana de Handbal a programat pentru sambata meciul din prima etapa a Ligii Nationale, dintre HC Dunarea Calarasi si HCM Constanta. Partida s-ar putea amana insa la cererea ambelor formatii din cauza problemelor financiare.

No Comments

  1. PLEACA SANATOS ! AI ADUS CIURUCURI LA ECHIPA. VEDEM CE CIURUCURI MAI ADUCE SI OMER!!!!!!! SPORTIVI ROMANI NU AU LOC IN ECHIPELE ROMANESTI!!!!!!!