Special — 23 august 2014 at 01:00

Primele critici pentru Brandusa

by

Posibila numire a lui Mircea Brandusa in fruntea corpului de observatori care vor oficia la meciurile din campionatul judetean a starnit primele critici. Marin Stefan si Viorel Stefan se numara printre cei care nu sunt de acord cu ideea lui Doru Dinca si sunt gata sa se retraga din fotbal daca presedintele AJF Calarasi ii va acorda aceasta functie fostului arbitru. De ce fac cei doi acest circ? Simplu. Pentru ca sunt apropiati ai lui Daniel Stefan – Gascanu, presedintele CJA Calarasi, care este in conflict cu Mircea Brandusa.
Bogdan Leu si Olivian Capra, pe care Doru Dinca nu a incercat in nici un fel sa-i faca sa se razgandeasca atunci cand au decis sa nu se mai ocupe de delegarile arbitrilor, au reactionat ironic atunci cand au aflat ca Brandusa ar putea sa fie seful observatorilor calaraseni. „Motanu se inconjoara numai de oameni competenti”, a spus Leu. „AJF Calarasi trebuia sa fie condusa de o echipa, dar a ajuns sa fie condusa de o gasca”, a afirmat Olivian Capra. Atitudinea celor doi este cel putin ciudata, din moment ce Brandusa este in razboi cu Gascanu, personaj din cauza caruia au demisionat.
Ca sa nu mai apara discutii nici cu privire la delegarile arbitrilor si nici cu privire la activitatea observatorilor, cel mai bine ar fi ca Doru Dinca sa o repuna in drepturi pe Nita Miron. Macar sa ne dristam. Microbistii calaraseni chiar merita sa traiasca vesel un fotbal condus de oameni ce refuza progresul si continua sa practice aceleasi jocuri murdare din perioada lui Bratu Cataros.

No Comments

  1. Mare om,mare caracter ,brandusa mircea si jigodia de finasu,culea=2 zdrente masculine