SPORT — 19 august 2014 at 10:14

Petrescu: "Vom incurca multe echipe"

by

In prima etapa din Seria C2, Inainte Modelu va juca pe teren propriu cu Viitorul Axintele. Programul formatiei antrenate de catre Jose Valeriu Petrescu este unul deosebit de greu. Dupa vizita ialomitenilor, modelenii vor juca in deplasare, pe terenul celor de la Dinamo II Bucuresti, echipa pregatita de catre Florin Bratu.
„Este un program greu, dar nu avem ce face, trebuie sa jucam. Ma bazez foarte mult pe jucatorii cu experienta, dar si pe dorinta celor tineri, care vor sa demonstreze ca au valoare si ca pot juca la un nivel superior. Eu cred ca este o serie grea, dar vom incurca multe echipe”, a declarat Mourinho de Calarasi.
Inainte Modelu are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. La finalul sezonului, ocupantele locurilor 13 si 14 vor merge in campionatul judetean, acelasi lucru urmand sa se intample si cu cel mai slab loc 12 din cele 5 serii ale Ligii a 3-a. Meciurile se vor juca sambata, insa cluburile care doresc sa isi mute jocurile vinerea pot face o cerere in acest sens la FRF.

Comments are closed.