SPORT — 19 august 2014 at 16:35

Dunarea Ciocanesti si Legia Varsovia

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a hotarat in aceasta seara sa il suspende pentru o perioada de 3 luni si sa-l amendeze cu 500 de lei pe Adrian Gatlan, delegatul echipei Dunarea Ciocanesti. De asemenea, Aurelian Jecu a fost suspendat pentru o luna de zile si obligat la plata unei amenzi in valoare de 400 de lei.
Mai mult decat atat, formatia antrenata de catre Cornel Ticu a fost exclusa din Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Dunarea Ciocanesti a pierdut cu 3-0 meciul cu Atletic Dorobantu, a decis in aceasta seara Comisia de Disciplina. In aceasta vara, doua mari decizii au zguduit fotbalul la nivel european, de fiecare data echipele invingatoare fiind stabilite de instantele sportive, nu de rezultatele inregistrate in teren.
UEFA a descalificat pe Legia Varsovia dupa ce a folosit un jucator aflat in stare de suspendare contra lui Celtic, in preliminariile Ligii Campionilor. AJF Calarasi a descalificat pe Dunarea Ciocanesti dupa ce delegatul Adrian Gatlan a incercat sa mituiasca arbitrul si observatorul meciului de la Dorobantu, din turul al doilea al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.
Spicul Valcelele – Conpet Stefan cel Mare
Delegatul echipei Conpet Stefan cel Mare, Danila George, se suspenda 5 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 8.2 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Fortuna Tamadau – Dinamo Sarulesti
Echipa Fortuna Tamadau se sanctioneaza cu avertisment si 300 lei penalitate financiara in baza art. 2.8 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Progresul Fundulea – Victoria Lehliu
Jucatorul Voicu Ionut Cornel de la Victoria Lehliu se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Partizan Crivat – Rapid Ulmeni
Jucatorul Dima Razvan George de la Rapid Ulmeni se suspenda 1 etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Avantul Pietroiu – C.S.M. Oltenita
Jucatorul  Panait Ionel de la Avantul Pietroiu se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Victoria Chirnogi – Avantul Dor Marunt
Jucatorul Stoica Adrian de la echipa Avantul Dor Marunt se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
F.C. Independenta – Soimii Unirea
Jucatorul Vasile Catalin de la F.C. Independenta se suspenda 1 etapa si 100 lei penalitate financiara in baza art. 1.11 din ROI, cu circumstante atenuante conform art. 3.3 din Regulament Competitional al AJF Calarasi. Arbitri Paraschiv Alexandru si Stan Andrei se inainteaza spre analiza si judecata catre Comisia de Disciplina a Arbitrilor, pentru completarea deficitara a raportului si cu stersaturi. Jucatorii Coman George si Dumitrache Silviu Stelian de la Soimii Unirea se suspenda 1 etapa fiecare si 30 lei penalitate financiara fiecare in baza art. 1.5 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
 
Atletic Dorobantu – Dunarea Ciocanesti
Analizand rapoartele suplimentare ale arbitrului si observatorului de la meciul de cupa dintre Atletic Dorobantu – Dunarea Ciocanesti precum si depozitiile delegatului Adrian Gatlan si antrenorului Jecu Aurelian de la Dunarea Ciocanesti, Comisia de Disciplina hotaraste pierderea jocului cu 3-0 de catre echipa Dunarea Ciocanesti si suspendarea delegatului Adrian Gatlan pe o perioada de 3 luni incepand cu data de 19-08-2014 si penalitate financiara 500 lei in baza art. 10.1 al. 2. din ROI. Antrenorul echipei Dunarea Ciocanesti, Jecu Aurelian , se suspenda 1 luna si 400 lei penalitate financiara in baza art. 8.5 din ROI, incepand cu data de 19-08-2014.
Analizand memorille numitilor Delu Constantin si Floroiu Marius exclusi din viata sportiva, pentru comportare violent la adresa arbitrilor, Comisia de Disciplina respinge solicitarile acestora ca neintemeiate.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.

No Comments

  1. Mituire?….0-4 rezultat final.arbitru penibil.observatorul cred ca a vrut sa iasa in evidenta.

  2. silviu moldoveanu

    ce vina au jucatorii care au muncit pentru rezultat,cu ce au influentat rezultatul antrenorul si delegatul prin actiunile lor dupa fluierul final?

  3. trebuiau amendati si suspendati antrenorul si delegatul…la legia a fost altceva ca au folosit un jucator suspendat…aici nu trebuia sa piarda echipa cu 3-0…

  4. crysty_spantov

    trebuia ca ciocanesti sa retrogradeze

  5. Este adevarat ca echipa si jucatorii nu au nici o vina,insa delegatul si antrenorul reprezinta un club care raspund de ceea ce se intampla.Asa cum a este si articolul,ce vina are Legia Varsovia ca antrenorul a bagat un jucator suspendat?Problema este alta,nu inteleg de ce delegatul cauta sa umble cu lucruri necurate?nu avea incredere in propria echipa sau ce?Ar trebui inlocuit un asemenea delegat care face de ras numele echipei din Ciocanesti.Trezeste suspiciuni de corectitudine asupra unei echipe care nu are nevoie de asa ceva.Ce se intampla daca arbitrul si observatorul inchideau ochii?Merita felicitati pt atitudinea care au avut-o.