SPORT — 17 august 2014 at 13:01

"Va fi anul celor de la Independenta"

by

Cornel Ticu este multumit de punctul pe care Dunarea Ciocanesti l-a obtinut pe teren propriu, dupa ce a remizat, scor 2-2, cu Venus Independenta. Formatia gazda a revenit de doua ori pe tabela de marcaj si a iesit neinvinsa din disputa cu Barcelona de Calarasi datorita pregatirii fizice.

Cornel Ticu are la Ciocanesti acelasi rol pe care Diego Simeone il joaca la Atletico Madrid.
Cornel Ticu vede pe Barcelona de Calarasi favorita la castigarea Ligii Tractoristilor.

„A fost un meci bun. Cred ca va fi anul celor de la Independenta. Arbitrajul a fost unul cu greseli, dar nu a influentat rezultatul. S-a cunoscut miza partidei. Cei de la Independenta au pus presiune de pe margine. Acelasi lucru l-am facut si noi. A existat tensiune in joc, dar s-a jucat fotbal. Jucatorii si antrenorii n-au avut nimic de impartit la finalul jocului. Eu cred ca Independenta are o echipa foarte buna, dar noi am reusit sa ramanem in picioare datorita pregatirii fizice. Atat penalty-ul lor, cat si cel al nostru, au fost corect acordate. In repriza a doua, cand a inceput sa se simta oboseala, ambele echipe jucau cu minge lunga pe atacant. Noi dadeam numai pe Florin Anghel si Costin Dan acorda mereu fault in atac. In partea cealalta, faza identica, le dadea lor lovituri libere. Cei de la Independenta au cerut eliminare pentru jucatorul de la noi care a facut hent la penalty, dar nu se impunea o astfel de masuri. Eu sunt multumit de joc. Am avut atitudine si ma bucur ca nu am pierdut”, a declarat Ticu.
 

No Comments

  1. Unde a fost penalty pt Ciocanesti ???? Cumpara o pereghe de ochelari daca nu vezi bine …. :))):)))…

  2. Gogule…..sau gore ….frate daca nu vezi bine…stai mai aproape de faza!!!

  3. Felicitari celor de la ciocanesti au facut un joc excelent tactic asta se datoreaza lui cornel ticu ma surprins mult adi oprea care a respectat toate sarcinile trasate de antrenor cind juca la noi nu facea acelasi lucru.

  4. Arbitrajul lui Costin Dan a fost tendentios dar era de asteptat. Totusi, nimic nu scuza un oarecare haos existent la Venus iar ultima afirmatie a lui Florin Radu privind respectarea sarcinilor de joc de catre un jucator in general indisciplinat, spune multe.