SPORT — 17 august 2014 at 13:26

"Ne este imposibil sa ne antrenam"

by

Venus Independenta este echipa pentru care se vor umple stadioanele din judet in acest sezon. Formatia antrenata de catre Ilie Zeciu a transferat in aceasta vara opt jucatori de certa valoare. Cel mai important nume din lotul Barcelonei de Calarasi nu mai este Cristi Turcu, care a evoluat doar 20 de minute in derby-ul de la Ciocanesci, scor 2-2, ci Csaba Borbely.
Ion Radu – Slick, presedintele echipei care a castigat de sapte ori titlul de campioana judeteana, nu are mari nemultumiri legate de prestatia arbitrului Costin Dan. „De unde am vazut eu meciul, mi s-a parut ca trebuia eliminat jucatorul de la Ciocanesti la faza la care ni s-a acordat noua penalty. Arbitrul a interpretat altfel, dar eu nu il pot acuza de rea intentie. Este cel mai bun arbitru din judet, are experienta. Daca venea un copil sa arbitreze cred ca avea mari probleme la jocul asta tensionat”, a declarat seful Barcelonei de Calarasi.
Formatia antrenata de catre Ilie Zeciu se afla in continuare in imposibilitatea de a efectua sedinte de pregatire intre jocurile oficiale. „Din lotul de jucatori, 16 lucreaza, iar 4 sunt studenti. In aceste conditii, ne este imposibil sa ne antrenam. Pentru a rezolva aceasta problema, vor incerca ca la jumatatea saptamanii, de cat mai multe ori posibil, sa disputam meciuri amicale cu formatii din Bucuresti si judetul Ilfov”, afirma Ion Radu.

No Comments

  1. Desi jucatorii si si-au manifestat disponibilitatea efectuarii unor antrenamente sau meciuri amicale, problema pare sa fie in alta parte. Fara macar o miscare in plus pe saptamana, in acest moment investitiile sunt nule.