SPORT — 17 august 2014 at 08:26

FC Independenta, lider in Seria B

by

In paralel cu prima etapa a Ligii a 4-a, ieri dupa-amiaza s-au desfasurat jocurile rundei inaugurale din Categoria Onoare – Seria B. Inscrise pe ultima suta de metri, Steaua Lehliu Sat si Rapid Razvani nu au mai jucat meciul direct din cauza faptului ca in judetul Calarasi nu exista suficienti arbitri. Inca o dovada a faptului ca Daniel Stefan – Gascanu trebuie indepartat din fruntea Colegiului Judetean de Arbitri.
Supriza primei etape s-a consemnat la Floroaica, acolo unde Conpet Stefan cel mare s-a impus pe terenul celor de la Spicul Valcelele, cu 3-2. FC Independenta s-a instalat in fotoliul de lider al clasamentului dupa ce a invins cu 5-0 pe Soimii Unirea. O alta formatie cu pretentii, Dinamo Sarulesti, a invins in deplasare, cu 4-2, pe Fortuna Tamadau.
Categoria Onoare – Seria B – etapa I – rezultate: Tamadau – Sarulesti 2-4, FC Independenta – Unirea 5-0, Dalga – Jegalia 3-6, Valcelele – Stefan cel Mare 2-3, Galdau – Dichiseni 2-1, Ileana – Cuza Voda 1-2, Lupsanu – Dragalina 0-1, Lehliu Sat – Razvani (amanat).

No Comments

  1. pe razvani i-au bagat in seria A,in locul celor de la stefanesti?asa scrie pe siteul AJF-ului