SPORT — 16 august 2014 at 18:37

Meci de nivelul Ligii a 3-a la Ciocanesti

by

Capul de afis al primei etape a fost meciul dintre Dunarea Ciocanesti si Venus Independenta. Jocul s-a incheiat la egalitate, scor 2-2. Oaspetii au aratat ca o echipa experimentata. Csaba Borbely a impresionat pe toata lumea, insa echipei sale i-a lipsit prospetimea fizica pentru a se putea impune in fata rivalilor de la Ciocanesti. Cele doua tabere au trait la intensitate maxima jocul, dar in cele din urma au trebuit sa se multumeasca fiecare cu cate un punct. Meciul a fost insa unul de calitate, cu mult peste ceea ce se intalneste de obicei in Liga Tractoristilor si chiar comparabil cu un joc dintre echipele bune ale Ligii a 3-a. Asta arata faptul ca fotbalul calarasean are nevoie de astfel de dueluri, dar el vor aparea numai atunci cand in Liga a 4-a vor activa doar formatii bine organizate, cu jucatori preocupati de fotbal si cu un public care sa stie sa-si incurajeze favoritii.
Liga a 4-a, etapa I, rezultate: Partizan Crivat – Rapid Ulmeni 1-1, Victoria Chirnogi – Avantul Dor Marunt 10-1, Progresul Fundulea – Victoria Lehliu Gara 2-2, Victoria Dragos Voda – Steaua Radovanu 2-1, Dunarea Ciocanesti – Venus Independenta 2-2, Spicul Roseti – Dunarea Gradistea 7-0, Avantul Pietroiu – CSM Oltenita 0-5, Unirea Manastirea – Agricola Borcea (amanat).

No Comments

  1. pietroiu joaca meciurile acasa sau la borcea?

  2. Acasa

  3. Dupa ce s-a intimplat pe terenul de la Borcea de Zilele comunei , nu stiu daca si Borcea va mai putea juca pe el . Sunt unul dintre cei care m-am implicat in activitatea sportiva de la Borcea , nu numai logistic , ci si financiar si cea mai mare dezamagire este ca in nenumarate rinduri am solicitat primarului sa organizeze aceste ,, festinuri de mici si bere ” in alt loc , nu pe suprafata de joc a terenului , ba mai mult , l-am rugat pe Motanu’ , cind a venit sa omologheze terenul de la Borcea , sa solicite acest lucru primarului , crezind ca pe el in va asculta .Ne-am lipit precum ,, cocosatul de gard” si Zilele Comunei s-au organizat tot pe terenul de fotbal . Comerciantii care au deschis aici terase au sapat gropi de 50 cm in suprafata de joc si au ,,infipt” proptele de 15/15 in teren . Nu I-a deranjat nimeni atita timp cit acest eveniment s-a transformat intr-unul electoral , in care locuitorii trebuie sa vada ce ,,conducator maret ” avem , ca pe vremea lui Ceasca . La baza sportiva de la Borcea , primaria Borcea nu a investit NIMIC de doi ani de zile , dar in acelasi timp strica sistematic tot ce mai este bun acolo . Oamenii care vor sa faca performanta acolo se incearca a fi denigrati pentru a se face loc ,,voievodului” atot-stiutor si atot-facator . Cred ca asa se intimpla si la nivel mai mare , de-aceea suntem acolo unde suntem . Nu cred ca voi mai sprijini activitatea fotbalistica de la Borcea si am dorit sa fac aceste precizari pentru ca oamenii iubitori de fotbal si de performante sportive sa stie care sunt adevaratele motive . Cu parere de rau , cred ca ,,voievodul” duce echipa spre liga a 5-a . In orice caz , terenul s-ar putea sa mai reziste inca doi ani la aceste evenimente cu mici si bere , pina la urmatoarele alegeri , dupa aceea , vom vedea …. …!!!!!!